Gebze’de sıkı denetim!

Gebze'de sıkı denetim!

Covid-19 salgını nedeniyle ülke çapında yürütülen mücadele kapsamında ilimizde normalleşme sürecine geçiş için yasakların azaltılması hatta tamamen ortadan kaldırılması amacıyla Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında denetimler yapıldı.

Editor: Haber Editörü
25 Şubat 2021 - 10:13

Denetime Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Emniyet ve Zabıta ekipleri katıldı.
 TEDBİRLERE RİAYET ETMELİYİZ
Covid-19 salgını ile etkin mücadele etmek için yapılan çalışmalar kapsamında işyerleri, toplu ulaşım araçları, parklar, meydanlar ve sahiller uygulanan tedbirlere yönelik denetlendi. Yapılan denetimlerde vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Güler “Tedbirlerin azaltılması veya kaldırılması ile ilgili kademeli normal hayata geçiş sürecinde ricamız sınırlamalardan kurtulmak istiyorsak daha fazla dikkatli ve tedbirli olmanızdır. Temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına mutlaka riayet edilmesidir.” dedi. 
 TERMİNALE GİTTİ, AŞI ÇAĞRISI YAPTI
Şehirlerarası otobüs terminalinde de denetlemelerde bulunan Kaymakam Güler, otobüs kaptanları ve yolcular ile bir süre sohbet ederek normalleşmeye geçmede kurallara sıkı sıkıya uymanın önemli olduğunu belirtti. İlçemiz de 65 yaş üstü vatandaşlarımıza aşı çalışmalarının devam ettiğini, merkez mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza hastaneler ve aile sağlığı merkezlerinde aşılarının yapıldığını, köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizde sağlık personelimizin vatandaşlarımızın ayağına giderek aşılarının yapıldığını belirten Kaymakam Güler; “65 yaşını aşan tüm vatandaşlarımızı aşılarını olmaya davet ediyorum. Aşı randevusu alamayan vatandaşlarımıza İlçe Sağlık Müdürlüğümüz yardımcı olacak.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x