Gebze Belediyesi deprem bölgesi için SEFERBER oldu!

Gebze Belediyesi deprem bölgesi için SEFERBER oldu!

Gebze Belediyesi Kahramanmaraş’ta meydana gelen, çevre illeri de etkileyen depremin yaralarını sarmak ve bölgedeki vatandaşların ihtiyaçları karşılamak için harekete geçti. Konuyla ilgili başkan yardımcısı Dursun Ali Arslan gazetemize konuştu.

Editor: Haber Editörü
06 Şubat 2023 - 16:39 - Güncelleme: 06 Şubat 2023 - 16:43

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan deprem bölgesine yapılacak olan yardımlar ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Başkan Arslan yaptığı açıklamada,” Şahsım olmak üzere başkan yardımcımız Selamet Güner, Basın Yayın Halkla İlişkiler, Sosyal Yardım İşleri,Fen İşleri Müdürümüz ve GEAK olmak şu anda bir kriz masası oluşturduk. Bugün öncü kurtarma aramızla beraber 6 kişilik ekimiz yola çıktı sabah erkenden. Diğer geri kalan GEAK’taki görevli 24 kurtarma ekibimiz ise öğlen saatlerinde deprem bölgesine gitti” diye konuştu.

YARIN 6 TIR DEPREM BÖLGESİNE GİDECEK!

Deprem bölgesine 2 adet cisibi kepçe,1 adet ekskavatör kepçe,2 adet kamyonun yola çıktığını söyleyen Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan,"Hem Gebze Belediyesi başta olmak üzere hem ise Gebze Belediyeler Birliği olarak yarın 6 yardım Tırını öğlenden sonra Gebze Kent Meydanından deprem bölgesine uğurlayacağız.Bu yardım tırlarının içerisinde battaniye, gıda ve ısıtıcı ağırlık olmak üzere malzemeler yer alıyor. Sosyal medya hesaplarımızda da yardım yapmak isteyen Gebzeli vatandaşlarımızı iletişim numaralımızı paylaşıyoruz. Mevlâna Mahallesi’ndeki depomuza yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızı yönlendiriyoruz. Aracı olmayan fakat yardım yapmak isteyen vatandaşlarımıza belediye olarak ulaşıp malzemeleri teslim alıyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x