Fatih Devlette covitli hastayı saatlerce beklettiler!

Fatih Devlette covitli hastayı saatlerce beklettiler!

Gebze’de koronavirüse yakalanan 24 yaşındaki Melikşah Ata'yı iddiaya göre saatlerce hastanede beklettiler.

Editor: Haber Editörü
13 Aralık 2021 - 13:49 - Güncelleme: 13 Aralık 2021 - 13:54

Gebze’de yaşayan 24 yaşındaki Melikşah Ata önceki gün yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif olduğunu öğrenince evinde karantinaya alındı. Bu süreçte öksürükleri artan Melikşah Ata İlçe Sağlık ekiplerinden hastaneye gitmek için yardım istedi.

Ekiplerce bu sabah Gebze Fatih Devlet Hastanesine götürülen covitli hasta Melikşah Ata iddialara göre; doktor yok, öğlenden sonra gelecek denilerek pozitif olduğu halde hastanede bekletildi. Yaşadığı durum karşısında adeta şoka giren genç cep telefonuyla kayda girerek durumu sosyal medya üzerinden paylaştı. Görüntülerin paylaşılması üzerine çok sayıda vatandaş olaya tepki gösterdi.

Konuyla ilgili gazetemize konuşan Melikşeh Ata, ”Cumartesi test oldum tomografi ve kan tahlili verdim. Eğer pozitif çıkarsa yarın gel dediler. Pozitif çıktım bize gelen sağlık bakanlığındaki arkadaşlara hastaneye gideceğimi söyledim. Onlarda biz götürelim siz tek gitmeyin sağlıklı olmaz dediler.

Beni bugün Pazartesi 9 buçuk da aldırlar 10 da hastanede olduk.Orda hiç bir şey bilmeyen bir arkadaş doktor yerine bir şeyler söylüyor. Sonra da doktor ne zaman gelecek dediğimde arayacağım dedi.

Daha sonra ise başka hastaya kan tahlili verdiler.3 saate çıkar dediler tamamen yalan 1 buçuk saate çıkıyor tas patlasın. Daha sonra ben neden burada bekliyoruz bu saate kadar. Öğleden sonra alsaydınız bizi. Mecbur böyle dediler.

Bize koridorla bekleyeceksiniz doktor gelene kadar dediler. 2’ye kadar ben zaten burada durursam ölürüm. Yatağımda zor duruyorken koridorlarda bekletecekler bizi. Hemen bulunduğum yerden çıkıp evime döndüm. Yetkililerin konuyla ilgilenmesini rica ediyorum

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x