Erkan Azeri, "Teker, teker hesaplaşacağız"

Erkan Azeri, "Teker, teker hesaplaşacağız"

MHP Kocaeli eski MYK üyesi İlimizin sevilen isimlerinden Erkan Azeri katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Editor: Haber Editörü
22 Mart 2021 - 21:39 - Güncelleme: 22 Mart 2021 - 22:15

İşte Erkan Azeri'nin öne çıkan satır başları;

"15 yaşım itibari ile yaklaşık 30 yıldır bu hareketin içerisindeyim.Kimliği oturmuş bir siyasetçi olduğumu düşünüyorum.Çok konuşulmamdaki sebeplerden birisi de bunlardır.Bazen aykırı bir ses olduğum iddia ediliyor.Bazen ise çok uyumlu siyaset yaptığım konusunda kanaatlar oluşuyor.En nihayetinde harekete 30 yıldır hizmet etmek suretiyle çok konuşuluyorum.

MYK listelerinin açıklanmasının ardından İP menşeli arkadaşlar tarafından sevinenlerin olduğunu gördüm.Siyasette mantıklı,akıllı ve biraz sabırlı olmak lazım.Bu arkadaşlar aceleci davranıyorlar.Yarın kimin nerede olacağı belli değil.

Sosyal medyada hakkımda olur olmaz karalama kampanları başlattılar.Herşeye rağmen anlımızın akıyla MYK görevimizi son günümüze kadar sürdürdük.Şimdi görevim daha kolay.O zaman biraz sorumluluk içerisinde hareket ediyordum.Partimin şerefli bir üyesi olarak daha cesaretli yarınlara ilişkin daha kararlı bir duruş sergileyeceğim.Bu bazıları için kötü haber olabilir.Bu durumla karşı karşıya kalacaklar.

Türk milliyetçiliği fikrine iman etmiş bu dava adın hareket eden kimseyle problemim olamaz.Milliyetçi hareket partisi klasik bir parti değildir.İYİ Parti bir proje partisidir.İYİ partinin temelinde penzilvanya,kandil ve benzeri çıkar amaçlı suç örgütlerinin bir şekliyle orada oluşu vardır.

İP Parti ile Milliyetçi Hareket Partimizi aynı kefeyi koyanlar kendileri ile baş başa kalacaktır.Bir takım şeylerin hesabını yapmayı öğrendik.Bu arkadaşlarla hukuk önünde teker teker hesaplaşacağız"

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x