Başhekim Güneş,"Biraz insaf artık yorulduk"

Başhekim Güneş,"Biraz insaf artık yorulduk"

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlıkçıların yorulduğunu artık vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Editor: Haber Editörü
22 Mart 2021 - 22:17 - Güncelleme: 22 Mart 2021 - 22:24

İŞTE GÜNEŞ'İN O PAYLAŞIMI;

"Artık Vicdani Sorumluluk Vakti.Koronavirüs sayıları yine artmaya başladı.Ölümler tırmanışta.Yakınlarınızı, sevdiklerimizi kaybetmeye devam ediyoruz.Yatan hasta sayısı artıyor.Resmen kızarıyoruz.Keşkene morarabilsek.Artık buradan klasik uyarı yapmanın bir anlamı yok galiba

Sosyal medya, TV kanalları, her platformda ve duyarlı her kesim, kişi ve kurumlar tarafından gerekli uyarılar fazlasıyla yapılıyorDenetimler yapılıyor.Uyarılar dikkate alınıyor mu veya etkili oluyor muiHayır.Sebebini bilmem.Ama galiba iyi bir empati yapmak gerekiyor.Çünkü sağlık çalışanları, diğer bir ifadeyle koronavirüs savaşçıları yoruldu..Zihnen... Bedenen... Psikolojik olarak..Bu savaşçılar biraz empati ve vicdani muhasebe rica ediyorlar.Dışarı çıkarken,Kafelerde zaman geçirirken,Caddelerde yürürken,Alışveriş yaparken,Eğlenirken.

Mücadelenin kahramanlarını hatırlayın.Maske demiyorum artık.Sosyal mesafe demiyoruz artık.Hijyen demiyorlar artık.Empati yapın diyorlar.Vicdani muhasebe yapın diyoruz.Artık biraz insaf diyorum.Çünkü yorulduk....Yorulduk...Yorulduk.....Vesselam"ifedelerine yer verdi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x