Ekip Rulman Gebze’de açılıyor

Ekip Rulman Gebze’de açılıyor

 Gebzeli genç iş adamları Sinan Arslan ve Burak Karagöz tarafından 600 metrekare alanda kurulan Ekip Rulman yakın zamanda perakende ve toptan satışlarına başlayacak

Editor: Haber Editörü
18 Kasım 2021 - 14:18

. Sanayi kuruluşlarının ve otomobil servislerinin rulman ve yedek parça ihtiyaçlarını karşılayacak olan Ekip Rulman açılış için gün saymaya başladı.

DÜNYA MARKALARI TEK ÇATI ALTINDA

Her marka otomobil ve modelin rulman ve yedek parçalarının bulunacağı Ekip Rulman’da müşterinin ihtiyaç duyduğu her şey düşünüldü. Dünya markalarını tek çatı altında toplayan Ekip Rulman, 3 katlı geniş ve ferah ortamda tüm markaların teker bilyesi, triger seti, kayışlar, devir daim pompası, gergi bilyesi, rulman, şanzıman rulmanları, direksiyon bilyeleri, V kayışı, bakım ve tamir aletlerinin tamamı, iş güvenliği malzemeleri, otomobil katkı malzemeleri, sıvı contalar, el temizleme kremleri, eldiven grupları, krikolar gibi servislerin ihtiyaç duyacağı tüm ürün yelpazesini bünyesinde bulunduracak.

ÇÖZÜM ORTAĞI OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Tatlıkuyu Mahallesi 1301 sokak No: 21/A adresinde kısa süre içerisinde faaliyetlerine başlayacak olan firma otoparkı ile de müşterilerine kolaylık sağlayacak. Gebze’nin merkezi konumunda bulunan Ekip Rulman’a ulaşımın kolay olması müşteriye zamandan da kazandıracak. 15 yıllık bilgi ve tecrübeye sahip olan Ekip Rulman ortaklarından Sinan Arslan, müşteri memnuniyetini ön planda tutacaklarını ve her zaman kaliteli hizmet ve kaliteli malzeme garantisi de veriyor. Arslan, ‘Müşteriler aynı ürünü, aynı fiyata almak için bazen saatlerini harcıyor.

Tamir işlerinde zamanın önemini bizde çok iyi biliyoruz. Müşterilerimize en iyi şekilde hitap etmek için yerimizi merkezi ve trafiğin olmadığı noktada seçtik. Zaman kaybının önüne geçerek müşterilerimize zamandan kazandıracağız. Yedek parça ve teknik destek hizmetimiz ile Gebzeli firmalarımızın çözüm ortağı olmak için yola çıktık’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x