Dilovalı Çocuklar “Doğal Zabıta” ile Bilinçleniyor!

Dilovalı Çocuklar “Doğal Zabıta” ile Bilinçleniyor!

Dilovası Belediyesi ve Assan Alüminyum, sıfır atık bilincinin aşılanması amacıyla “Doğal Zabıta” tiyatro oyununu Dilovalı çocuklarla buluşturdular.

Editor: Haber Editörü
07 Nisan 2022 - 15:08

 Dilovası Belediyesi ve ilçede faaliyet gösteren Assan firması çocukların sıfır atıkla mücadele konusunda bilinçlendirilmesi için çalışma başlattılar.  
“Doğal Zabıta” tiyatro oyununu çocuklarla buluşturan Dilovası Belediyesi ve Assan Alüminyum, çocukları sıfır atık ve çevre konularında neler yapmaları gerektikleri konularında bilinçlendiriliyor. Tiyatro gösterisi ilerleyen günlerde de devam edecek.    
DİLOVASI’NI HEP BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ 
Tiyatro oyunu öncesi çocuklarla bir araya gelen ve sıfır atık konusunda mesajlar veren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Biz bu göreve ilçemiz için, çocuklarımız için güzel şeyler yapmak için geldik. Anne ve babalarınızda sizler için güzel şeyler yapmak için çalışıyorlar. Ancak bazen yapabileceklerimiz yetmeyebiliyor. Bizimle birlikte bu kentte bulunan sanayicilerimize de önemli görevler düşmektedir. Bugün burada izleyeceğiniz tiyatronun sizlerle buluşmasını sağlayan ve sizlerin bilinçlenmesi için çalışan Assan Alüminyum yetkililerine teşekkür ediyorum. Sizlerin bilinçli birer birey olabilmeniz için sıfır atık konusunda neleri yapabileceğinizi öğrenebilmeniz adına güzel bir tiyatro oyununu hep birlikte izleyeceğiz. Güzel bir dünya istiyoruz, güzel bir Dilovası istiyoruz. Onun için hepimiz elimizi taşın altına koyacağız ve sizlerde üzerinize düşeni yapmaya çalışacaksınız. Dünyayı, Dilovası’nı hep birlikte güzelleştireceğiz. Etrafımızı temiz tutacağız. Evimizdeki çöpleri ayrıştırarak atacağız. Geleceğimiz olan sizlere güveniyoruz” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x