Derince’de Yüzme Kurslarına Yoğun İlgi

Derince'de Yüzme Kurslarına Yoğun İlgi

Derince Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında yaz döneminde yaklaşık 2 bin 500 öğrenci yüzme öğreniyor

Editor: Haber Editörü
22 Ağustos 2022 - 13:46

Sportif ve kültürel alanlarda çocuklara ve gençlere yönelik projelerin bir bir hayata geçtiği Derince’de yaz döneminde etkinlikler yoğun bir şekilde devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesinin hayata geçtiği Derince’de normal eğitim-öğretim döneminde okulların birinci sınıflarında eğitim gören 2 bin 538 öğrenci havuzla buluşmuştu. Yüzme projesini yaz aylarında da devam ettiren Derince Belediyesi’nin ilçede iki ayrı noktada açtığı kurslar yoğun ilgi görüyor.

İKİ NOKTADA EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Derince genelinde yaz döneminde de devam eden ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesiyle birlikte 7-14 yaş arasındaki yaklaşık 2 bin 500 öğrenci ücretsiz yüzme eğitimlerinden faydalanıyor. Yenikent Mahallesi’nde yer alan Şehit Er Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu ve Fatih Sultan Mahallesi’nde bulunan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde haftanın 6 günü devam eden yüzme kurslarını ziyaret eden Başkan Aygün, burada çocuklar ve aileleriyle bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x