Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 3-4 çocuk tavsiyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3-4 çocuk tavsiyesi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda" programında konuştu. "Yeni kuşaklarda evlenmeye ve çocuk sahibi olmaya karşı bir mesafe, en azından son dönemlerde bir gecikme görüyorum" diyen Erdoğan, "En az 3-4 çocuk tavsiyesinde bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Editor: Haber Editörü
25 Ekim 2021 - 10:06

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün gerçekleştirdiği Eskişehir ziyaretinden “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programının görüntüleri paylaşıldı. Sazova Parkı’ndaki Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“BİZİM HEDEFİ MAŞALLAH TUTTURMUŞSUN”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından sözü programa katılan kadınlara verdi, sorularını yanıtladı.
Makine mühendisi ve yüksek lisans öğrencisi olduğunu ifade eden Sedef Çıraklı’nın, babalar için kız çocuklarının yerinin ayrı olduğunu dile getirerek, 4 çocuk babası olarak genç babalara ve baba adaylarına ne gibi tavsiyelerde bulunacağını sorması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Az önce felsefe hocamızın üç çocuğu vardı, yani bizim hedefi maşallah tutturmuşsun. Bundan dolayı tebrik ediyorum” dedi.


 
“EN AZ 3-4 ÇOCUK TAVSİYESİNDE BULUNUYORUM”
Sevginin, saygının, karşılıklı anlayışın ve dayanışmanın hakim olduğu bir aileyi yıkmaya hiçbir gücün yetmeyeceğine dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Özellikle yeni kuşaklarda evlenmeye ve çocuk sahibi olmaya karşı bir mesafe, en azından son dönemlerde bir gecikme görüyorum. Gençler ‘biraz daha erteleyelim’ havasındalar. Gençlerimizin evlilik ve çocuk konusunda ne kadar erken yol alırlarsa hayatın güzelliklerini o kadar çabuk yakalayacaklarına doğrusu ben inanıyorum. Bunun için de her katıldığım nikahta mutlaka diğer tavsiyelerin yanı sıra en az 3-4 çocuk tavsiyesinde bulunuyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x