CHP’li Sertif Gökçe’den Şehir Hastanesi eleştirisi: Yüz...

CHP'li Sertif Gökçe'den Şehir Hastanesi eleştirisi: Yüz binlerce hasta sürüklenip gidecek mi?

2019 yerel seçimlerinde CHP'den Derince Belediye Başkan adayı olan Sertif Gökçe Kocaeli'de inşaatı uzun süredir devam eden ve yakın zamanda tamamlanacak olan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yapıldığı bölgeyi eleştiren bir açıklama yaptı. Gökçe "Diğer birçok yap-işlet-devret projeleri gibi Kocaeli Şehir hastahanesi de milyarlarca para harcanarak geçte olsa tamamlanmak üzere. Peki şimdi ne olacak?" diyerek şunları söyledi; "YÜZ BİNLERCE HASTA SÜRÜKLENİP GİDECEK Mİ?" Hasta garantisi verildiği için Kö

Editor: Haber Editörü
01 Ağustos 2022 - 12:29

2019 yerel seçimlerinde CHP'den Derince Belediye Başkan adayı olan Sertif Gökçe Kocaeli'de inşaatı uzun süredir devam eden ve yakın zamanda tamamlanacak olan Kocaeli Şehir Hastanesi'nin yapıldığı bölgeyi eleştiren bir açıklama yaptı.  Gökçe "Diğer birçok yap-işlet-devret projeleri gibi Kocaeli Şehir hastahanesi de milyarlarca para harcanarak geçte olsa tamamlanmak üzere. Peki şimdi ne olacak?" diyerek şunları söyledi;

"YÜZ BİNLERCE HASTA SÜRÜKLENİP GİDECEK Mİ?"
Hasta garantisi verildiği için Körfez devlet Hastanesi, Derince Araştırma Hastanesi ve Seka Devlet Hastanesi kapanacak mı? Bu bölgelerde yaşayan yüzbinlerce hasta Körfez'den, Derince'den şehir hastanesine sürüklenip gidip gelecek mi?

"BU YER SEÇİMİNE KİM KARAR VERDİ?"
Madem ki şehir hastahanesi bu bölgelere hitap edecekti, neden o zaman o hastahane o bölgede değil de İzmit’in en ucuna yapıldı. Bu yatırıma ve yer seçimine kim yada kimler karar verdi. Bu yatırımda kamu yararı ve vatandaşa hizmet işin neresinde?


 
"AÇIKLAMA YAPACAK BİR YETKİLİ YOK MU?"
Körfez ve Derince’deki hastanelerin kapanması demek bu bölgeleri tamamen gözden çıkarmak ve vatandaşa eziyet etmek anlamına gelmiyor mu? Kent için bu kadar hayati öneme sahip bu duruma makul bir açıklama yapacak bir yetkili yok mu?"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x