CHP’li Sarı: Gebze’ye önem veriyoruz!

CHP'li Sarı: Gebze'ye önem veriyoruz!

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, Gebze Gazeteciler Cemiyeti’ne konuk oldu. Beraberinde Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İl yöneticileriyle birlikte GEGACE’yi ziyaret eden Sarı, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Editor: Haber Editörü
26 Ocak 2023 - 15:09

 İl Başkanı olarak atanmasından sonra ilk ilçe ziyaret programını Gebze’den başlatan Sarı, daha sık ziyaretler yapacağını söyledi. Gebze Bölgesine bu dönem önem vereceklerini ifade eden İl başkanı Sarı, Kocaeli’nin Türkiye’nin sanayi ve turizmde lokomotif kenti olduğunu vurgulayarak, Gebze için pozitif ayrım sözü verdi.AĞIRLIĞI GEBZE BÖLGESİNE VERECEĞİZ
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gebze’ye önem verdiğini, bu nedenle kendisinin de haftanın en az iki günü Gebze ilçesinde program yapacağını dile getiren İl Başkanı Bülent Sarı, “Önümüzdeki günlerde tempoyu giderek artıracağız, çalışmalarımızın ağırlığını Gebze’ye vereceğiz. 100 günlük bir süreç var önümüzde. Seçim 14 Mayıs’ta yapılacak ve Genel merkezimiz de bu tarihe karşı çıkmıyor. Daha erken olmasını da isterdik. Çünkü biz CHP örgütleri olarak seçime hazır bir partiyiz. Bu kapsamda SKM Başkanını atayan ilk il de Kocaeli oldu. Bütün sandık kurullarımızla biz 14 Mayıs için hazırız.”dedi. 
MASANIN ADAYI BELLİ
Millet İttifakı’nın adayının Genel Başkanlar tarafından belirlendiğini ve önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağını ifade eden Sarı, 30 Ocak’ta yapılacak toplantıya dikkat çekti. Bu toplantıda 6 Genel Başkanının seçim çalışma programını duyuracağını belirten Sarı, “Biz CHP İl başkanları olarak Genel başkanımızın aday olmasını isteriz. Diğer partilerin İl Başkanları da kendi liderlerinin aday olmasını arzu eder. Masanın adayı kim olursa olsun arkasında durup bütün özverimizle çalışacağız. Hedefimiz iktidara ulaşmak”diye konuştu. 
HEDEF 2023 VE 2024 SEÇİMLERİ
Kocaeli’de seçim hedeflerinin oy oranı olarak yüzde 50’nin üzerine çıkmak olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Kim milletvekili aday olmuş ya da olmamış bu dönem önemli değil. Bizim hedefimiz en az yüzde 50+1 oy alabilmek. Bizim önceliğimiz isimler değil, 2023 seçimlerini kazanmak. Akabinde de 2024 seçimlerinde emanet aldığımız belediyeleri korumak istiyoruz.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x