Büyükşehir meclisinde sosyal tesislerin Antikkapı’ya...

Büyükşehir meclisinde sosyal tesislerin Antikkapı’ya devredilmesi görüşülecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde ilçelerde bulunan bazı sosyal tesislerin Antikkapı’ya devredilmesi görüşülecek.

Editor: Haber Editörü
13 Haziran 2023 - 13:36

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haziran ayı meclisi perşembe günü saat 15.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Mecliste 100 gündem maddesi görüşülecek.

TEK KATLI YAPININ BEDELSİZ DEVİR EDİLMESİ GÖRÜŞÜLECEK
Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, Büyülşehir taradından Diliskelesi Seyir Terası olarak yapımı tamamlanan Dilovası İlçesi, Diliskelesi Mahallesi sınırlarında yer alan ve imar plan fonksiyonlarında Park Alanı olarak ayrılan alanda kalan ek'li krokide işaretli 345,00 m² yüzölçümlü tek katlı yapının Dilovası Belediyesine bedelsiz olarak devir edilmesi ile ilgili raporu görüşülecek.

SOSYAL TESİSLERİN DEVREDİLMESİ
Ayrıca Derince , İbnisina Mahallesi, Çavdar Caddesi, No:3 (7241 ada1 parsel) adresinde Derince Sağlıklı Yaşam Parkı içerisinde bulunan Sosyal Tesis-Restoran işyerinin, Büyükşehir Belediye Meclisince belirlenecek aylık kira bedeli ve süre üzerinden Antikkapı A.Ş.’ye işletilmesinin devredilmesi ile ilgili raporu da gündem maddeleri arasında yer alıyor.

Karamürsel İlçesi, 4 Temmuz Mahallesi, 101. Caddesi, No:61 adresinde bulunan, Karamürsel Millet Bahçesi Sosyal Tesis-Restoran iş yerinin Büyükşehir Belediye Meclisince belirlenecek aylık kira bedeli ve süre üzerinden Antikkapı A.Ş.’ye işletilmesinin devredilmesi ile ilgili raporu da görüşülecek.

İSİMSİZ SOKAKLAR...
İsimlendirme Komisyonu’nun, Kartepe İlçesi, Rahmiye Mahallesi, İzmit Caddesi ile Basakçı Sokak arasında kalan bölgede, ekli haritada işaretlenen 5 adet isimsiz sokağın isimlendirilmesi ile ilgili raporuda gündem maddeleri arasında yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x