Bu kez futbolda hünerlerini sergilediler!

Bu kez futbolda hünerlerini sergilediler!

AK Parti Gençlik Kolları, Halı saha turnuvasında karşı karşıya geldi. AK Parti Gebze ile AK Parti Dilovası Gençlik kolları arasındaki halı saha futbol karşılaşması 4-4 berabere sonuçlandı.

Editor: Haber Editörü
24 Haziran 2021 - 18:02

AK Gençler halı sahada karşı karşıya geldi.  Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş kıran kırana geçen maç hakkında şu açıklamada bulundu. “İstiklâl Marşımız ile başladığımız maçımızda kazanan Dostluk oldu , 4-4'lük bir maçtı. Şehrimizin en büyük markası Gebzespor'umuzun forması ile sahaya çıkmak ayrıca bir gururdu. Bizim için adaletli yönetimi için İl Gençlik Kolları Başkanımız Baki Özdemir'e katılımları ile bizleri onurlandıran, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Yaşar Çakmak, AK Parti Gebze İlçe Başkanımız Recep Kaya, AK Parti Dilovası İlçe Başkanımız İlhan Yıldırım, AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Murat Güveren, Gebze Belediye Meclis Üyemiz Ayhan Yılmaz, İl Yöneticilerimiz ve İlçe Yöneticilerimize çok teşekkür ederim. Bu akşam en büyük alkış AK Parti'mizi, Gençliğimizi yarınlara taşıyacak olan AK Genç Gebze ve AK Genç Dilovası teşkilatlarına olsun. Ekibin ve sana çok teşekkür ederim Muhammet Demir kardeşim, Dilovası sizinle daha güzel biz birlikte çok güzeliz...”dedi.

Öte yandan AK Genç Gebze’nin Gebzespor forması ile sahaya çıkması dikkat çekerken, mücadele de gerçekteki gibi bilgisayarla VAR sistemi kuruldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x