“Biz bize yeteriz Türkiye” kampanyasına Yaman’da maaşını...

“Biz bize yeteriz Türkiye” kampanyasına Yaman'da maaşını bağışladı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı kampanyaya maaşını bağışlayarak destek vereceğini duyurdu.

Editor: Haber Editörü
31 Mart 2020 - 16:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koronavirüs ile mücadele kapsamında “Biz bize yeteriz Türkiye” sloganı ile başlattığı milli dayanışma kampanyasında AK Parti’li milletvekillerinin en az 1000 lira bağış yapması kararı alınmıştı. Bu kampanyaya AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’dan da destek geldi. Yaman, kampanya kapsamında maaşını bağışlayacağını, Twitter’dan duyurdu.

İşte Cemil Yaman’ın tweeti: “Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan’ın öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na ben de maaşımı bağışlıyor ve aziz milletimizi "MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA" na katılmaya davet ediyorum #SenBenYok #BizVariz ve #BizBizeYeterizTürkiyem"  

Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan ’ın öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na ben de maaşımı bağışlıyor ve aziz milletimizi "MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA" na katılmaya davet ediyorum #SenBenYok #BizVariz ve#BizBizeYeterizTürkiyem https://t.co/SMC9DuqLFL pic.twitter.com/WIFarEx421

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Giray Laçin MHP Çayırova'da birlik ve beraberliği sağlayacak!
Giray Laçin MHP Çayırova'da birlik ve beraberliği sağlayacak!