BİLNET Kocaeli ödüle doymuyor

BİLNET Kocaeli ödüle doymuyor

BİLNET Okulları Kocaeli Kampüsü’nde eğitim-öğretim yılı boyunca olduğu gibi sonu yaklaşırken de dereceler gelmeye devam ediyor. Öğrenciler katıldıkları yarışmalarda başarıdan başarıya koşuyor. Ödüle doymuyor.

Editor: Haber Editörü
18 Haziran 2021 - 11:02

2020-2021  eğitim-öğretim yılında 8-D sınıfı öğrencilerinden Ecrin Deniz Aslan, “TEKNOFEST-(Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde)“ başarı ortaya koydu. “İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması”na İzmit BİLSEM Danışman Öğretmeni Zehra Çelik önderliğinde “Dik’a Dur” projesi ile katılıp finallere kalma başarısı gösterdi.

Okulunu gururlandıran bir diğer öğrenci de 6-B sınıfından Eda Azak oldu. “TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması”na katılan Eda, İzmit BİLSEM Danışman Öğretmeni Elif Sanem Kıroğlu önderliğinde “Yağmur Suyu Hasadı Yapılarak Yağmur Sularının Rezervuarda Kullanılması” projesi ile Marmara Bölgesi finallerine kaldı.

BİLNET Kocaeli’ye bir ödül de 5/D Sınıfı öğrencilerinden Oğuz Berat Yaşar getirdi.
Başarılı öğrenci, 10-13 Haziran tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Artistik Buz Pateni Ümitler Spor Toto Federasyon Kupası Yarışması’nda C1 Baylar kategorisinde Türkiye 1.si olarak okulunu gururlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x