Başiskele Öykü Gürman konseri ile coştu

Başiskele Öykü Gürman konseri ile coştu

Başiskele Belediyesi tarafından düzenlenen “Bu Yaz Sahile Gel-2022” etkinlikleri kapsamında Başiskele Sahili bu kez Türk pop ve flamenko şarkıcısı Öykü Gürman ile coştu.

Editor: Haber Editörü
22 Ağustos 2022 - 13:43

“Bu Yaz Sahile Gel-2022” etkinlikleriyle birçok ünlü ve yerel sanatçıyı Başiskeleliler ile buluşturan Başiskele Belediyesi, geçen Cumartesi akşamı Türk pop ve flamenko şarkıcısı Öykü Gürman’ı Başiskeleliler ile buluşturdu.

 
YOĞUN KATILIM
 
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün de katılım gösterdiği konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Sevilen sanatçı Öykü Gürman en güzel şarkılarını Başiskele halkı için seslendirdi. Konser alanını hıncahınç dolduran binlerce vatandaş, ünlü sanatçının söylediği şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir akşam yaşadı.
 
BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TEŞEKKÜR
 
Kültür ve sanatta Başiskele’de büyük atılımlar gerçekleştiren Başkan M. Yasin Özlü, konser sonunda sahnede yaptığı konuşmada etkinliklere gösterilen büyük ilgiden dolayı hemşehrilerine teşekkür etti. Başkan M. Yasin Özlü, göstermiş olduğu yüksek performans dolayısıyla Öykü Gürman’a teşekkür ederek kendisine Başiskele Kadın El Emeği Mağaz

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x