Başiskele’de mezarlıklar ve şehitlikler bayrama hazırlanıyor

Başiskele'de mezarlıklar ve şehitlikler bayrama hazırlanıyor

Başiskele Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram öncesi ilçe genelindeki mezarlıklar ve şehitliklerde bakım onarım ve temizlik çalışması başlattı.

Editor: Haber Editörü
10 Mayıs 2021 - 19:19

Ramazan Bayramında vatandaşların kabir ziyaretlerini temiz ve düzenli ortamlarda gerçekleştirebilmesi için çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mezarlıkların ve şehitliklerin genel temizlik ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir çalışma temposunda çalışmalarını sürdüren ekipler  çim biçme yabani ot temizleme mıntıka temizliği ve bakım onarım çalışmalarını yaptılar. Ayrıca belediye ekipleri şehitliklerde mezarların üzerine çeşitli türlerde rengârenk çiçekler diktiler.

Bayram öncesi mezarlık ve şehitlik ziyaretlerini gerçekleştirmeye başlayan vatandaşlar yapılan çalışmalar dolayısıyla Belediye Başkanı M. Yasin Özlüye ve ekibine teşekkür ettiler.

MEZARLIKLARA YENİ PARKE YOLLAR

Başiskele Belediyesi vatandaşların bayramda kabir ziyaretlerini daha güvenli ve rahat şekilde yerine getirmeleri için ilçedeki mezarlıkların yollarını da kilitli parke taşlarıyla kapladı.

Yuvacık Fatih Mezarlığının 140 metrelik yolu ile Yuvacık Merkez Mezarlığının 200 metrelik yolunu kilitli parke taşlarıyla kaplayan belediye ekipleri Yeniköy Merkez Mezarlığında kullanım ömrünü tamamlamış parke taşlarını yeniliyor.

BAŞKAN ÖZLÜ: VATANDAŞLARIMIZ İÇİN TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALDIK

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü bayram öncesi ilçedeki mezarlıklar ve şehitliklerde hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek Ramazan Bayramının yaklaşması ile halkımızın kısıtlamalar neticesinde sınırlı da olsa yapacakları mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçekleştirmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Arefe günü ve bayram süresince vatandaşlarımızın vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ediyor tüm vefat eden hemşehrilerimize Allahtan rahmet diliyorum. diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x