Akademisyenlere çalıştay teşekkürü

Akademisyenlere çalıştay teşekkürü

Körfez Kent Konseyi tarafından düzenlenen ve ilçedeki tüm kamu kurumları, STK’lar ve eğitim kurumlarının katılımı ile düzenlenen “Körfez’i Konuşuyoruz Çalıştayı”nda görev alan akademisyenlere düzenlenen programda plaketle teşekkür edildi

Editor: Haber Editörü
22 Haziran 2021 - 14:04

Körfez Kent Konseyi, Körfez Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi’nin iş birliğinde gerçekleştirilen ‘Körfez’i Konuşuyoruz’ çalıştay programının finalinde moderatörlük yapan akademisyenler için geçtiğimiz günlerde bir etkinlik düzenlendi. Çalıştaya destek olan akademisyenler için gerçek plaket takdim programına Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanımız Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın ile çok sayıda davetli katıldı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Düzenlenen etkinlikte; Prof. Dr. C. Gazi Uçkun, Doç. Dr. Arzu Morkoyunlu Yüce, Öğretim Görevlisi Ayfer Özmen, Öğretim Görevlisi Şebnem Erbekay, Öğretim Görevlisi İsmail Kılıçaslan, Öğretim Görevlisi Barış Demir, Öğretim Görevlisi Celal Mutlu, Araştırma Görevlisi Dr. Zeynep Benan Dondurucu, Öğretim Görevlisi Tümay Mercan, Öğretim Görevlisi Dr. Banu Ergen, Öğretim Görevlisi Asiye Yüksel, Öğretim Görevlisi Mustafa Of ve Öğretim Görevlisi Kazım Kahraman’a plaketle teşekkür edildi.

“RAPOR DAYANAĞIMIZ OLDU”

Düzenlenen toplantının açılışında konuşan Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, “Belediye başkanımız hiçbir çalışmamızda bizi yalnız bırakmadı. Kaymakam ve merkezi yönetimimiz her projemizin içinde oldu. Üniversitemizin de böyle bir programın içinde olması bize yeni şeyler öğretti. Bizim için güzel bir deneyim oldu. Herkesin birbiri ile istişare etmesi, sohbet etmesi, farklı gruplara rağmen aynı konular üzerinde oturup çalışılması herkes için faydalı oldu” dedi.

“İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRECEK”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise konuşmasında oluşturulan Oluşturulan çalıştay raporunun kendileri için yol haritası olduğunu belirtti. Söğüt, şöyle konuştu: “Hazırlanan rapor projelerimiz için önemli bir dayanak oldu. Sizden gelen her not müdürlerimizle değerlendirip projelerimize yön vermesi için kullanıldı. Bence bu çalışma Kocaeli’de bir ilk oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra de yine üniversite ve akademisyenlerimizle bir arada güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.”

KAYMAKAM

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ise konuşmasında çok ciddi ve özel bir çalışmaya imza atıldığını söyledi. Körfez Kent Konseyi’nin öncülük ettiği çalıştay sonucunda çıkarılan rapor için “Körfez’in anayasası” ifadesini kullandı. Kaymakam Bilgin, “Körfez Kent Konseyi her projenin ve değerli tüm şeylerin içerisinde yer alıyor. Bu ilçe için çok büyük emekleri var. Konsey Başkanımıza ve değerli yönetimine teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz ve akademisyenlerimizin de bu çalışmalara katılmaları çok büyük bir şanstır” dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x