AK Parti Gölcük’ün A takımı belli oldu

AK Parti Gölcük’ün A takımı belli oldu

AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığına 12 Eylül’de atanan Kemal Yavuz’un yönetim listesi de onaylandıktan sonra icra kurulu belirlendi. Yavuz ilk yönetim kurulu toplantısında 10 kişilik icra kurulunu açıkladı

Editor: Haber Editörü
11 Ekim 2023 - 12:00

KEMAL YAVUZ AÇIKLADI
AK Parti’de Gölcük Belediye Başkan aday adaylığı için istifa eden Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’in yerine atanan Kemal Yavuz, ilçe yönetiminin onaylanmasının ardından ilk toplantısını yaptı ve icra kurulunu açıkladı. A takımını açıklayan Yavuz, Gölcük’te yerel seçimlerde en iyi sonucu almak için sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirtti.

GÖREVLER BELİRLENDİ
Gölcük ilçe başkanı Kemal Yavuz’un icrasında Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Cavit Şimşek, Teşkilat Başkanı Ziya Yıldız, Seçim İşleri Başkanı Samet Genç, Tanıtım ve Medya Başkanı Oğuz Güneş, Yerel Yönetimler Başkanı Vural Kesgin, Ekonomik İşler başkanı Keramettin Tetik, Halkla İlişkiler Başkanı Murat Kurt, Mali ve İdari İşler başkanı Dursun Batı, İlçe Sekreteri Ayşe Temel oldu. Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ise görevlerine devam etti.

 

kaynak:özgürkocaeli

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x