Yunus Emre Kurt, "Hevesleri dün boşa düştü"

Yunus Emre Kurt, "Hevesleri dün boşa düştü"

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin AK Parti'nin HDP ziyaretinin ardından yaptığı açıklamalarla ilgili "Seçilme kaderlerini HDP’ye bağlamışların acaba ittifakta çatlak oluşur mu hevesleri dün boşa düşmüştür." dedi

Editor: Haber Editörü
09 Kasım 2022 - 11:48

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığındaki  AK Parti heyeti geçtiğimiz hafta başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği temasları kapsamında muhalefet partilerinin kapısını çalmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de dün muhalefetin tepkisini toplayan ziyaretle ilgili bir açıklama yaparken ziyaretin doğal ve doğru bir adım olduğunu ve  ''Bizim gözümüzde HDP neyse CHP de odur ve aynısıdır. Kiminle görüşüldüğüne değil, çözümün nasıl olacağına bakıyoruz''  demişti. 

 "HEVESLERİ BOŞA DÜŞTÜ"
MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt da Bahçeli'nin açıklamalarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Kurt açıklamasında "Seçilme kaderlerini HDP’ye bağlamışların acaba ittifakta çatlak oluşur mu hevesleri dün boşa düşmüştür. Başörtüsü ile sınırlı ve açık bir teamül ziyaretini kapalı kapılar ardında bakanlık pazarlığı yapanlarla, Demirtaş’a özgürlük isteyenlerle kıyaslamak art niyetli algı çalışmasıdır. Kendinizde bir keramet olmadığını anladınız. Her şeyi Liderimiz Devlet Bahçeli’den bekliyorsunuz"dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x