YRP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Kocaeli’ne geldi!

YRP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Kocaeli'ne geldi!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Naim Öztürk, olası bir erken seçimde Fatih Erbakan’ın cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

Editor: Haber Editörü
25 Mart 2021 - 11:12

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı aylık divan toplantısını yaptı. Partinin il binasında bulunan konferans salonunda yapılan toplantıya partinin tüm kademelerinden teşkilat mensupları geniş bir katılım sağladılar.

RAPORLAR SUNULDU 

Partinin Kocaeli genelinde yaptığı çalışmaların masaya yatırıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü. Toplantı boyunca on iki ilçe başkanı tek tek raporlarını divan kuruluna sundular.  Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı geçiren il başkanı Mehmet Aras’ın katılmadığı toplantıya, yardımcısı Cevdet Çepil başkanlık etti. 

ÖZTÜRK DE KATILDI 

Toplantının sürpriz konuğu ise genel merkez adına toplantıya katılan, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Naim Öztürk oldu. Toplantı esnasında kendisine söz verilen Öztürk gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ülkemizin mevcut siyasi aktörlerini bir bir değerlendiren genel başkan yardımcısı Öztürk, siyasetin tek umudunun Fatih Erbakan olduğunu savundu. Mevcut siyasi aktörlerin misyonlarını tamamladığını, siyasetin yeni bir döneme gireceğini ifade eden Öztürk, bu dönemde milletin tek umudunun Erbakan olduğunu dile getirdi. 

ALKIŞ ALDI

Kocaeli teşkilatlarına çalışmalarından ötürü teşekkür eden, genel başkan yardımcısı, Refah Partisi’nin ülkenin dört bir yanında çalışmalarını devam ettirdiğini belirtti.  Olası ilk genel seçimde Fatih Erbakan’ın cumhurbaşkanı olacağını dile getiren Öztürk, salondan büyük alkış aldı. 

ARAS, "MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER MEZARDA EMEKLİ OLUR" 

Geçirdiği ameliyat sonrasında bir süredir evinde istirahat eden, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, toplantı sonrasında, genel başkan yardımcısı Naim Öztürk ile bir araya geldi. 

Geçirdiği rahatsızlığa atıfta bulunan Aras; “Ameliyat masasından çok şükür kalktık, şimdi halkımıza ve davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz, milli görüşçüler ancak mezarda emekli olurlar” dedi. 

Aras, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Naim Öztürk’ü tebrik etti. Öztürk Kocaeli de bulunmaktan dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getirdi. 

Genel başkan yardımcısı olduktan sonra ziyaret ettiği ilk ilin Kocaeli olduğunu dile getiren Öztürk. Bu durumun kendisi açısından tarihi bir önem ifade ettiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x