YKS’de öğrenciler ve veliler yalnız bırakılmadı

YKS’de öğrenciler ve veliler yalnız bırakılmadı

Başiskele Belediyesi, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ilçedeki okullarda giren öğrencileri ve velileri yalnız bırakmayarak sınav öncesi ikramlarda bulundu.

Editor: Haber Editörü
19 Haziran 2023 - 15:42

Kocaeli'nin eğitimde yükselen değeri Başiskele'de eğitime ve gençlere ayrı bir önem veren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'nün talimatıyla ilçe genelinde bulunan sınav merkezleri önünde standlar kuran belediye ekipleri, üniversite adaylarına ve evlatlarının sınav heyecanına ortak olan velilere su ve kuruyemiş dağıtarak gönüllere bir kez daha dokundu.

BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN BAŞARI DİLEKLERİ ADAYLARA İLETİLDİ
Tüm ülke genelinde olduğu gibi Başiskele’de de üniversiteye giriş için yapılan YKS-2023 büyük bir heyecanla gerçekleştirildi. Üniversite adayları, 17 Haziran Cumartesi Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve 18 Haziran Pazar Alan Yeterlilik Testi’ne tabi tutulurken, Başiskele Belediyesi de iki gün boyunca öğrencilerin YKS heyecanına ortak oldu. Belediye ekipleri sınav merkezleri önünde kurulan standlarda hem su ve kuruyemiş ikramlarında bulundular hem de Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün selamlarını ve başarı dileklerini ilettiler.

ÖĞRENCİLER VE AİLELERİNDEN TEŞEKKÜR
Başiskele’de ÖSYM tarafından belirlenen sınav merkezleri önünde verilen ikramlardan dolayı çok memnun kalan üniversite adayları ve aileleri Başkan Özlü ve ekibine teşekkür ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x