Yılmaz,"Kirli ve ahlaksız beyinler"

Yılmaz,"Kirli ve ahlaksız beyinler"

Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Alevilere hakaret eden Yakup Tilki için "Bu saldırı; sosyal medyanın geldiği durumun vahametini bir kez daha ortaya koymuştur." dedi.

Editor: Haber Editörü
10 Şubat 2022 - 12:32


Sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada Alevilere yönelik küfürler etmesi nedeniyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Yakup Tilki için bir yorum da  Ak Parti Kocaeli milletvekili Mehmet Akif Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, sosyal medyanın geldiği durumun vahametini bir kez daha ortaya koymuştur diyerek şu açıklamaları yaptı;

KİRLİ VE AHLAKSIZ BEYİNLER
"Sosyal medyada Alevi kardeşlerimize yönelik yapılan çirkin, ahlaksız, rezil saldırıyı şiddetle kınıyorum. Birlik ve kardeşliğimize yönelik bu alçak ifadeleri lanetliyorum. Bu saldırı; sosyal medyanın geldiği durumun vahametini bir kez daha ortaya koymuştur.
Değer verdiğimiz her şeye rahatça saldırabilen kirli ve ahlaksız beyinlerin, hastalıklı ruhların zehirli dillerini susturacak caydırıcı cezalar artık zaruret halini almıştır. İnsanlık, huzur, birlik ve beraberliğimiz adına her kesimin bu ahlaksızlıklara karşı yapılacak düzenlemelere destek olması gerekiyor. Amasız ve fakatsız..."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x