Yıldızlı’dan öğrencilere destek

Yıldızlı'dan öğrencilere destek

CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı gece yarısı İzmit Cumhuriyet Parkında yurt ve kiraların çok yüksek olması sebebiyle eylem yapan öğrencilere destek verdi

Editor: Haber Editörü
21 Eylül 2021 - 11:21

Üniversite öğrencilerinin yurt ve kiraların çok yüksek olması sebebiyle Sakarya’da başlattığı eylem gece yarısı Ankara’da devam etti. Yurt ve kiraları barınamıyoruz diyerek protesto eden öğrenciler Ankara’da gözaltına alındı. Bu haber üzerine gece yarısı İzmit Cumhuriyet Parkına da öğrenciler toplandı.

DESTEK OLDU
CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı da gece yarısı İzmit Cumhuriyet Parkındaki öğrencileri ziyaret etti. Bu anları sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan İl Başkanı Harun Yıldızlı şunları söyledi: “Ankara'daki öğrencilerimizin gözaltına alındığını üzülerek öğrendim. Kocaeli Cumhuriyet Parkı'ndaki öğrencilerimizleyiz. Tek istekleri barınma hakkı için fırsat eşitliği.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanlar Gebze’de her daim sahada!
Başkanlar Gebze’de her daim sahada!
Furkan Yavuz ekibiyle arı gibi çalışıyor: 2 ayda 600 yeni üye!
Furkan Yavuz ekibiyle arı gibi çalışıyor: 2 ayda 600 yeni üye!