Yaşar Çakmak’tan Ekrem İmamoğlu açıklaması, "Biz şimdi...

Yaşar Çakmak'tan Ekrem İmamoğlu açıklaması, "Biz şimdi kardeşimizin yapacağı hizmetleri bekliyoruz"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak'ın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sarf ettiği sözler herkesi şaşırttı.

Editor: Haber Editörü
06 Haziran 2022 - 15:10 - Güncelleme: 06 Haziran 2022 - 15:20

Kocaeli Giresunlular Derneği tarafından Düzmeşelik Mesire Alanı’nda düzenlenen Otçu Göçü Şenliği düzenledi. Şenlikte konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak İstanbul seçimleriyle ilgili Ekrem İmamoğlu’nu için,"Biz şimdi kardeşimizin yapacağı hizmetleri bekliyoruz. Güzel işleri hep beraber alkışlamamız lazım"dedi.

Çakmak yaptığı açıklamada, “Bizim her zaman şiarımız birlik beraberlik kardeşlik yönünde. Seçim zamanı geldiğinde adaylar açıklanır. Herkes fikrini beyan eder, Projesini ortaya koyar. Millet karar verir. Ondan sonra seçim sonucuna herkes saygı gösterir. Milletimiz kimi göreve uygun gördüyse o kardeşlerimizin yaptığı hizmetleri de hep beraber alkışlarız. Nitekim İstanbul’da mahalli idareler seçiminde İstanbullu CHP’li adayı tercih etti. Seçim sonucuna herkesin saygı göstermesi lazım. Biz şimdi kardeşimizin yapacağı hizmetleri bekliyoruz. Güzel işleri hep beraber alkışlamamız lazım. Bu birlik beraberlik, saygı, sevgi kültürünü tüm Türkiye olarak elbirliğiyle yaşatmamız lazım. Çünkü biz her zorlukta hep beraber mücadele ediyoruz. Kurtuluş Savaşında da 15 Temmuz’da da terörle mücadelede de hep böyle oldu ”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x