Yarası enfeksiyon kapan hasta hastaneyi topa tuttu!

Yarası enfeksiyon kapan hasta hastaneyi topa tuttu!

Gebze’de yaşayan bir vatandaş Özel Yüzyıl Hastanesinde doğum sonrasında yaşadığı sorunlarla alakalı veryansın etti. Hastanede doktorların ve çalışanların son derece ilgisiz olduklarını ayrıca pervasız tavırlarla karşılaştıklarını söyleyen Sema adındaki kişi,” Bir daha gider miyim o hastaneye hayır. Devlette daha iyi muamele görüyoruz burada kendi paranla sorun üstüne sorun yaşıyorsun” dedi.

Editor: Haber Editörü
08 Ağustos 2023 - 12:17 - Güncelleme: 08 Ağustos 2023 - 12:21

Gebze’de bulunan Özel Yüzyıl Hastanesi ile ilgili şikayetler bir türlü bitmek bilmiyor. Hastanede doğum yapan bir vatandaş burada bakın nelere maruz kalmış. Ameliyat yarasının enfeksiyon kapmasından tutunda doktor ve çalışanların pervasızca tavırlarına şahit olan Sema isimli kişi o anları şikayetvar.com’da paylaştı.

 

İşte o paylaşım;

Yüzyıl Gebze'de 15 gün önce doğum yaptım. Hem doktorum hem de hastane çalışanları o kadar ilgisiz ki hiç memnun kalmadık. Tüm kontrol süreci ve doğum orada gerçekleşmesine rağmen pervasız bir tavırla yaklaşıyorlar insana. Kaldığımız odanın penceresinin önüne güvercinler yuva yapmış tüm gece kanat çırpmalarını dinledik. Üstelik güvercinlerin bitleri hem benim hem çocuğumun üzerinde geziyordu gözüne girmeye ramak kala fark ettim çıkış yapıp eve ® gelir gelmez hastanede kullandığımız ne var ne yoksa makineye attım ona rağmen birkaç gün evin içinde bile denk geldim. Sinir bozucuydu. Sonrasında ameliyat yaram enfeksiyon kaptı kanama var. Kontrol günü dedikleri 7. Gün hastaneye gittim doktor yok. Başka bir doktor üstünkörü bakıp önemli bir şey olmadığını söyledi lakin ertesi gün kanamam daha da fazla hale geldi. Yine gittik hastaneye danışmadaki kadın doğru düzgün yardımcı olmadı bir de azarlar gibi konuşmasına maruz kaldık. Bir daha gider miyim o hastaneye; hayır. Devlette daha iyi muamele görüyoruz burada kendi paranla sorun üstüne sorun yaşıyorsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x