Veysel Tipioğlu; "Tek kaybeden vatan hainleri olacak"

Veysel Tipioğlu; "Tek kaybeden vatan hainleri olacak"

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Kocaeli’nden 3.sıra milletvekili adayı seçilen Veysel Tipioğlu gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmalarını aktardı.

Editor: Haber Editörü
10 Mayıs 2023 - 13:52 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 13:55

14 Mayıs seçimlerinde Ülkemizde hiçbir vatandaşın kaybetmeyeceğini ifade eden AK Parti Milletvekili adayı Veysel Tipioğlu, “AK Parti ile kaybeden olmayacak. Herkes kazanacak. Tek kaybeden vatan hainleri ve ülkeyi bölmeye çalışanlar olacak” dedi.


YÜREĞİ VATAN SEVGİSİYLE ATAN HERKSEN OY ALACAĞIM

Kocaeli’nde yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisiyle atan herkesten oy olacağını ifade eden Tipioğlu,” Yerli ve milli olan herkes bende bir parçaya sahiptir.35 yıllık emniyet teşkilatındaki çalışmalarımızın neticesinde vatandaşımız ile iç içe olduk. Yıllar sonra Kocaeli’mizde siyasette seçilebilir yerde bir Karslı aday mümkün. Dolayısıyla Kars, Ardahan ve Iğdırlı hemzelerimizin bu konu hakkında ilgisi oldukça fazla” şeklinde konuştu.


“DOĞRU NEYSE ORADA OLACAĞIZ”

Kocaeli halkının derdiyle dertlenip sorunların çözülmesi noktasında çalışmalar yürüteceğini vurgulayan Veysel Tipioğlu,” Çözemeyecek olacağımız konularda olduğunda bunu vatandaşımıza açık açık söyleyeceğiz. Adaletin olmadığı yerde zülüm vardır. Zulmün olduğu yer de ise zalim vardır. Biz kimseye zalim olmayacağız. Doğru neredeyse orada olacağız” ifadelerine yer verdi.


TİPİOĞLU ULAŞILABİLİR VEKİL OLACAK!

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Veysel Tipioğlu,14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçildikten sonra vatandaşın kendisine kolayca ulaşma imkânın olacağı söyleyerek,”32 yıldır aynı numarayı kullanıyorum. Numaram binlerce vatandaşımızda mevcut. Gece gündüz demeden bir telefon kadar Kocaelili vatandaşlarımıza yakınım” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x