Vekil Çakır ve Başkan Kocaman şehit ailelerini unutmadı

Vekil Çakır ve Başkan Kocaman şehit ailelerini unutmadı

Milletvekili Çakır ve Başkan Kocaman 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı münasebetiyle Kartepeli şehit ailelerini ziyaret etti.

Editor: Haber Editörü
19 Mart 2021 - 10:22

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Kartepeli şehitlerimiz Kamil Akgün, Mecit Demir ve Şinasi Tekin’in ailelerini evlerinde ziyaret ettiler. Ziyaretlere Ak Parti Kartepe İlçe Başkan Yardımcısı Faruk Demiralay da eşlik etti.

ÇAKIR, “AZİZ ŞEHİTLERİMİZE MİLLETÇE BÜYÜK BİR VEFA BORCUMUZ VAR”

Milletçe aziz şehitlerimize büyük bir vefa borcumuz var diyen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Başta Çanakkale olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.  Şehitlerimiz, bu toprakları vatan kılmak adına canlarını seve seve verdiler. Bizler de onların emanetine sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

KOCAMAN, “SADECE BUGÜNLERDE DEĞİL HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Sadece bugünlerde değil, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, “Vatan için canlarını feda eden, al bayrağımızın semalarda hür şekilde dalgalanması için gözlerini kırpmadan şehadet şerbeti içen kahramanlarımız ne kadar değerliyse onları yetiştiren aileleri de o derece bizim için önemli. Kartepe Belediyesi olarak, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gözünü kırpmadan canlarını veren şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Vatan ve mukaddesat uğruna canlarını hiçe sayan Aziz Şehitlerimizin mekanları cennet ruhları şad olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x