Ülkücüler Gebze’de Azerin ile coştu

Ülkücüler Gebze'de Azerin ile coştu

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından düzenlenen Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını Nene Hatun’u Anma Programında dünyaca ünlü ses sanatçısı Azerin sahne aldı. İl Başkanı Kurt'un Kaftancıoğlu hakkında CHP'lilere sorduğu sorular büyük yankı uyandırdı.

Editor: Haber Editörü
23 Mayıs 2022 - 10:32

Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP İl Başkan Yardımcılığı tarafından 22.05.2022 Pazar günü Gebze Çarşamba Pazarı Alanında vatandaşların yoğun katılımı eşliğinde gerçekleşen ve dünyaca ünlü ses sanatçısı Azerin’in sahne aldığı Dünden Bugüne Kahraman Türk Kadını Nene Hatun’u Anma Programına MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin YILIK, İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Milletvekili Saffet Sancaklı, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanları katıldılar.

KADIN İNSAN BİZLER İSE İNSANOĞLUYUZ
Programda söz alan İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Nene Hatun’un, Seher Fatma’nın, Şerife Bacı’nın, Gördesli Makbule’nin torunları olan siz değerli hanımefendilerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Biliyoruz ki Kadının tarihi insanlığın tarihidir, çünkü kadın insan, bizler de insanoğluyuz. Anadolu coğrafyasındaki var oluş sırrımız Türk kadının şerefli mücadelesinde saklıdır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde Hanım nezdinde ebediyete irtihal eden tüm annelerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.


 

TÜM KADINLARIMIZI PARTİMİZE DAVET EDİYORUM
Türkiye’nin geleceği; kadınlarımızın üstleneceği yapıcı role, yapacakları değerli çalışmalara ve eşsiz fedakârlıklara yakından bağlıdır. Bu itibarla parti olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız, her şartta kadınlarımızın hak ve hukukunu korumaya, savunmaya devam edeceğiz. Tüm kadınlarımızı da gücümüze güç katmaya, parti çalışmalarımızda omuz omuza mücadele etmeye davet ediyorum. Milliyetçi Ülkücü Hareket’e davet ediyorum.

HER VATANDAŞIMIZIN DESTEĞİNİ YÜREKTEN HİSSEDİYORUM
Değerli Konuklar, Malumunuz üzerine 10 ay önce Ülkü Ocakları İl Başkanı iken Liderimizin tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak görevlendirildim. Bu süreçte birçok ilke, birçok başarıya hep birlikte imza attık. Kocaeli’de yaşayan her vatandaşımızın desteğini yürekten hissettik.

KAFANIZI NEREYE ÇEVİRİRSENİZ MİLLİYETÇİ HAREKETİ GÖRECEKSİNİZ
Bu vesileyle bir kez daha aziz ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Yunus Emre KURT olarak sizlerin kardeşi, dostu olmayı nasip eden Rabbime şükrediyorum. Hep birlikte başka ilkleri ve başarıları görmeyi ümit ediyorum. Şimdiye dek olduğu gibi kafanızı nereye çevirirseniz Milliyetçi Hareket Partisini göreceksiniz.

CUMHUR İTTİFAKINI HERKESE ANLATACAĞIZ
Haziran 2023’te olacak seçimlere kadar çok çalışacağız. Cumhur İttifakını ve Milliyetçi Hareket Partisini herkese anlatacağız. Tarihin hep haklı çıkardığı Liderimiz Devlet Bahçeli’nin vizyonundan, Önce Ülkem ve Milletim anlayışından herkesi haberdar edeceğiz.

DEVLETİMİZİ BUNLARA EMANET EDEMEYİZ
Devletimizi Burası Kürdistan diyenlere Ne Kürdistanı burası Türkiye Cumhuriyeti diyemeyenlere emanet edemeyiz. Devletimizi şehide şühedaya küfreden ve halada ilimizde siyaset yapma yüzsüzlüğü gösterenlere emanet edemeyiz. Devletimizi Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen terörist Selahattin Demirtaşın çizgisini beğeniyorum diyenlere emanet edemeyiz. Devletimiz teröristleri toprağa gömüyor. Siz de o teröristlerle kahvaltı rüyaları görenleri sandığa gömmelisiniz.

İL BAŞKANI YUNUS EMRE KURT: Canan Kaftancıoğlu'nun BU SÖZLERİNİ DE DESTEKLİYOR MUSUNUZ?
Kıymetli Misafirler komşumuz aziz şehir İstanbul’un CHP’li il başkanı geçen hafta cezaya mahkum oldu. 7 dakikada çeyrek domuz etini yemekle övünenleri savunmak için sıraya girenlere CHP İl başkanı başta olmak üzere soruyorum;
-Devlete Seri katil demesini destekliyor musunuz.?
-PKK’lı terörist Sakine Cansız ile ilgili görüşleri hakkında ne düşünüyorsunuz. ?
-24 Nisan 1915 de Ermeni soykırımı gerçekleşmiştir demesini destekleyerek siz de sözde
Ermeni Soykırımını kabul ediyor musunuz?
-Mustafa Kemal’in Askerleriyiz sloganını doğru bulmuyorum diyen HDP aşığı bu eski il başkanının devlet büyüklerine hakaretlerine ne diyeceksiniz?
İşte Kıymetli hemşehrilerim bu zihniyetin karşısında Cumhur İttifakı vardır. Biz de göreve geldiğimiz günden itibaren sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayarak MHP’nin ve Cumhur İttifakının başarısı yani Türk Milletinin başarısı için çalışıyoruz. Sizlerin de desteğinizi ve duanızı rica ediyoruz.

KAŞIKÇI VE ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR
Bu güzel programı organize eden Kadın Aile Çocuk ve Engellilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcım Yudum Kaşıkçı’ ya ve MHP Gebze İlçe Başkanımız Bülent Özdemir nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Biraz sonra hep birlikte Sanatçımızın eşsiz yorumlarına eşlik edeceğiz. Ben de müsaadenizle bir dörtlükle konuşmama son veriyorum.
Sırmalar sarsam koluna
İnciler dizsem yoluna
Fırtınalar dursun yana
Yol ver Türk’ ün Bayrağına
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x