Ufuk Acay muhalefete fena yüklendi...! "Dedelerinin darbeci...

Ufuk Acay muhalefete fena yüklendi...! "Dedelerinin darbeci geleneğinden sıyrılamadılar"

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay katıldığı bir televizyon programında muhalefete fena yüklendi. Başkan Acay,"Bugünün muhalefet partisi hala dedelerinin darbeci geleneğinden sıyrılamadı "dedi.

Editor: Haber Editörü
25 Nisan 2021 - 00:02 - Güncelleme: 25 Nisan 2021 - 00:36

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak darbeciler tarafından idam edilen Başbakan Adnan Menderes'i örnek vererek, "Sonu benzemesin" ifadelerini kullanmasına AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay katıldığı bir televizyon programında sert tepki gösterdi.

İşte Ufuk Acay'ın konuşmasındaki satır başları;

"Bu ifadeyi kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı sadece kendi düşüncesini değil,atalarının dedelerinin,ceddinin bir mirasını ifade ediyor.Çünkü CHP zihniyeti bunu söylerken doğrusu ülkem adına gerçekten üzülüyorum.Hala bu tip söylemlerin vücut bulması CHP'de üst düzey siyaset yapanların bundan medet ummasını üzüntüyle dinliyoruz.

Cumhurbaşkanımıza söylenen bu sözler,milletimiz,demokrasimiz adına milletimizin değerlerini biir türlü özümseyemeyen,milletimizin değerleri ile barışamamış,bu milletin tarihten aldığı misyonu idrak edememiş,ziynetlerin bir tezayürüdür.

 Darbeci kafanın malesef demokrasiye her dönem insan haklarına darbe yapmaya kendine meziyet bilmiş bu ülkede başbakan,bakan asılmasına vesile olmuş o kafadan da bugün bu tür söylemleri duymakta işin doğrusu bizleri şaşırtmıyor.Ülkemiz adına kaliteli bir muhalefet özlemi içerisinde olan iktidar temsileri adına bizleri üzüyor.

Bu ülkenin gerçekten projede,vizyonda eserde yarışan bir muhalefete ihtiyacı var.Böyle bir muhalefet bizi daha güçlendirir.Bugünün muhalafet partisi hala dedelerinin darbeci geleneğinden sıyrılamadı"

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x