Toyota Plaza Kocaeli Kaya, Toyota Severleri Bahar Fırsatlarına...

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, Toyota Severleri Bahar Fırsatlarına Davet Ediyor!

Toyota Plaza Kocaeli Kaya, bu kez İlkbahar Servis Kampanyası ile Toyota severlerin yanında. Toyota Plaza Kocaeli Kaya olarak, en iyi olmanın sadece satış olmadığını mühim olanın misafirleri mutlu etmek olduğunu söyleyen Servis Yöneticisi Onur Sapmaz, 31 Mart’a kadar devam edecek olan İlkbahar Servis Kampanyası hakkında bilgi verdi.

Editor: Haber Editörü
26 Şubat 2021 - 15:29

Toyota Plaza Kocaeli Kaya Servis Yöneticisi Onur Sapmaz, 31 Mart’a kadar devam edecek olan İlkbahar Servis Kampanyası hakkında açıklama yaptı. İlk olarak pandemi sürecine değinen ve bu süreçte tüm kurallara harfiyen uyduklarının altını çizen Sapmaz, önceliklerinin müşteri memnuniyeti ve beraberinde hijyen olduğunu kaydetti. Sapmaz daha sonra dikkat çeken Eski Dostlar Kampanyası’nın ardından başlayan İlkbahar Servis Kampanyasının detaylarını paylaştı. 

TOYOTA SEVERLERE FAYDA SAĞLAYACAK

Onur Sapmaz, “Toyota ve Kocaeli Kaya ailesi olarak misafirlerimiz bizim için özel ve kıymetlidirler, Misafirlerimizin memnuniyeti, mutluluğu ve onlara en iyi hizmeti verebilmek adına sürekli mücadeleci ruhumuz ile çalışıyoruz’’. Bildiğiniz üzere Toyota, kullanıcılarına çok değer veren ve bağlılığı ön planda tutan bir marka bu sebeple de yıl içerisinde gerek Servis, gerek Satış olsun birçok alanda kampanyalar düzenleyerek Toyota severlere fayda sağlayan hizmetler sunmuştur.

KOCAELİ’NİN ŞEHİRDE Kİ EN İYİ BAYİSİ

Bu kampanyalara bayilerinde büyük bir destek verdiğini altını çizen Onur Sapmaz; Toyota Globalde yani tüm dünyada ‘Şehrin en iyi bayisi’ sloganı ile bir vizyon izledi. Biz de bu vizyona Kocaeli’nin ‘Şehirdeki en iyi bayisi’ sloganı ile karşılık vereceğiz. ‘’Şehirdeki en iyi bayi demek çok satmak, çok para kazanmak değil aynı zamanda misafirlerini ve çalışanlarını memnun eden bir bayi olmayı da gerektiriyor’’ ifadelerini kullandı.

TÜM MODELLERDE ÜCRETSİZ CHECK-UP

Daha önce düzenlenen kampanyalar ve İlkbahar Servis Kampanyası gerçekten amacına hizmet eden, araç sahiplerine gerçek anlamda fayda sağlayan, özellikle bu zor dönemde misafirlerimizin masraflarını da düşünülerek hazırlanmış bir kampanyadır. Kampanya 31 Mart’a kadar sürecek; tüm modeller için fren balataları ve diskler, silecekler, amortisörler ve debriyaj setinde %25 indirimli ayrıca tüm modellerde ücretsiz check-up, bununla birlikte 3+ yaş üzeri tüm  modellerde motor yağı ve filtresi %20,  işçilikte %30 indirimimiz bulunmaktadır.

ONLİNA YA DA TELEFONLA RANDEVU İMKANI

İlkbahar Servis Kampanyasından faydalanmak isteyen tüm Toyota kullanıcıları 31 Mart’a kadar Toyota Online Servis Randevusu üzerinden randevu alabilir, dilerlerse de 0262 333 5292 numaralı telefondan bizlere bağlanarak randevularını kolayca oluşturabilirler. Çok değerli Toyota kullanıcıları için plazamızda tüm hijyen ve covid-19 önlemlerini aldık. Bu konuda gönül rahatlığı ile bizleri ziyaret edebilirler” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x