"Topunuz gelin, hodri meydan!"

"Topunuz gelin, hodri meydan!"

Emekli 103 amiral tarafından Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili gece saatlerinde yayınlanan bildiriye bölgemizde de tepkiler yağıyor.

Editor: Haber Editörü
04 Nisan 2021 - 14:12

İşte o açıklamaya yönelik tepkiler;

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay,"Eski Türkiye artığı, vesayetçi bir güruh sözde bildiri yayınlayarak “Millet”e parmak sallamış.Bu aziz millet, o parmakları 15 Temmuz’da nasıl kırdıysa yine kırmasını iyi bilir"

 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay,"Bir 'bildiri' ile Millet iradesini yok saymaya çalışanlara en güzel cevap 15 Temmuz'da verilmiştir. Şu kısıtlama günlerinde okçular tepesi boş zannediyorlar.Topunuz gelin,hodri meydan"

 

AK Parti  Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım,"Türkiye Mavi Vatan’da tehdit ediliyorken sesi çıkmayan, Doğu Akdeniz’deki haklarımız gaspedilmeye çalışılırken ortalıkta gözükmeyen emekli amirallere bir haller olmuş. Bu ülkenin ordusu da hükümeti de Cumhurbaşkanı da görevinin başında. Sizlik bir durum yok"

 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya,"15 Temmuz’da ölümüne Vatan savunması yapan ve her an nöbette olan MilletimizBir kaç 15 Temmuz artığı hadsize mi haddini bildiremez sanıyorsunuz.Hadsizler yargılanacak"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x