Tipioğlu ilk komisyon toplantısında konuştu, "Ülkemiz ve...

Tipioğlu ilk komisyon toplantısında konuştu, "Ülkemiz ve milletimiz adına durmadan çalışacağız"

Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ilkini düzenlediği komisyon toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.Tipioğlu,”Aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek ülkemiz ve milletimiz adına her türlü olumlu katkı sağlamak için durmadan çalışacağız” dedi.

Editor: Haber Editörü
13 Temmuz 2023 - 15:16

Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ilk komisyon toplantısını dün gerçekleştirdi. TBMM’de düzenlenen toplantıya Veysel Tipioğlu ve komisyon üyeleri katılım sağladı.

Burada önemli açıklamalarda bulunan Tipioğlu,” Yıllarca hem dünyaya hem de kendi vatandaşlarını pembe tablolarla kandıran ama gerçekte hak ve özgürlükler konusunda sınıfta kalan Avrupa kendi yarattığı canavarla boğuşmaktadır. Bunu yaparken de masum sivilleri ayırt etmeden orantısız güç kullanıyor. Türk milleti tarihinden aldığı güçle bugün Avrupa ülkelere ders verecek konumda. Bir taraftan da sınırlarından başlamak üzere vatandaşlarını daha güvenli ülke haline getirirken, diğer taraftan ise başkasının hayatına girmeyecek düzeyde her türlü özgürlüğün yaşandığı bir ülke konuma geldi. Bizlerde 28.yasama döneminde aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek ülkemiz ve milletimiz adına her türlü olumlu katkı sağlamak için durmadan çalışacağız”şeklinde konuştu.

 

HABER:ZEYNEL OĞUZ

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x