Tahir Büyükakın’dan Öğrencilere Burs Müjdesi!

Tahir Büyükakın’dan Öğrencilere Burs Müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile öğrencilere sevindiren bir müjde verdi.

Editor: Haber Editörü
08 Eylül 2025 - 23:01

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile öğrencilere sevindiren bir müjde verdi. Başkan Büyükakın, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine 9 ay boyunca aylık 1.250 TL, üniversite öğrencilerine ise 10 ay boyunca aylık 2.500 TL eğitim desteği sağlanacağını duyurdu.

Eğitim desteğinden yararlanmak isteyen öğrenciler için başvurular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden alınacak. Büyükakın, paylaşımında başvuru linkini de paylaştı: kocaeli.link/kocaelibursu.

Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin eğitim yolculuklarında yanlarında olmaya devam ediyoruz” mesajıyla duyurduğu destek programının, ailelere ekonomik katkı sunması ve öğrencilerin eğitimlerine daha güçlü şekilde devam edebilmeleri hedefleniyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Büyükgöz: “Yeni Dönem Tüm Öğrencilerimize ve Ailelerine Hayırlar Getirsin”
Büyükgöz: “Yeni Dönem Tüm Öğrencilerimize ve Ailelerine...
Veysel Tipioğlu Gebze’de temaslarda bulundu
Veysel Tipioğlu Gebze’de temaslarda bulundu