Survivor’da bir ayrılık daha! Ünlü fenomen yarışmadan...

Survivor'da bir ayrılık daha! Ünlü fenomen yarışmadan çekildi

Survivor 2023, TV8 ekranlarında hız kesmeden devam ediyor. Ada şartlarının hayli zor olduğu yarışmada, bir isim daha Survivor'a devam etmeme kararı aldı. Yarışmadan çekilen isimle ilgili açıklama yapan sunucu Acun Ilıcalı, Walison'ın sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi.

Editor: Haber Editörü
06 Şubat 2023 - 12:04

Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele etti. Kazanan Ünlüler takımı oldu. Yarışmacılar oyun sonrası konseye geldi. Gönüllüler iki eleme adayını çıkardı. Survivor'da eleme adayları Aziz ve Elanur oldu.

İki isim yokluk adasına gitti. Eleme adaylarının belli olmasının ardından Gönüllüler takımında üzücü bir gelişme daha yaşandı. Gönüllüler takımında yarışan ünlü fenomen yarışmadan çekildi.

CHABY DEVAM EDEMİYOR
Daha önce yokluk adasına giden ve uyum sağlamakta zorlanan Chaby Han yarışmadan çekildi. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, "Dünyanın en zor yarışması. Bugün itibarıyla devam edemeyecek ve kesinleşen bir yarışmacımız var o da Chaby. Chaby, Survivor'a devam edemiyor" dedi.

BİR İSİM BELİRSİZ
Walison'un doktor kontrolünde olduğunu belirten Ilıcalı, "Size haber vereceğim, onun sağlık durumu iyi gözükmüyor. Çok ümitli değiliz. Kolundaki problem tahminimizden daha ciddi çıktı" açıklamasında bulundu.

3 İSİM ÇEKİLMİŞTİ
Daha önce Berdan Mardini, Seçkin Piriler, Yusuf Güney yarışmadan çekilmişti.

CHABY HAN KİMDİR?
Chaby, 15 Haziran 1992 tarihinde Güney Kore'de dünyaya geldi. ATV ekranlarında yayınlanan "Elin Oğlu" programıyla tanınan Chaby, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim gördü. Chaby Han ve ailesi 2007 yılında babasının işi nedeniyle Türkiye'ye yerleşti. 2017 yılında Türkiye'de "Ayla" filminde "Sung Joon" karakterini oynadı. Chaby YouTube kanalı üzerinden içerikler üretmeye devam ediyor. Chaby Han, 16 Mayıs 2022 tarihinde Gülce Elibol ile nikah masasına oturdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x