Spor İl Müdürlüğünün 19 Mayıs gösterisi büyük beğeni...

Spor İl Müdürlüğünün 19 Mayıs gösterisi büyük beğeni topladı

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği kutlama programı izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Editor: Haber Editörü
19 Mayıs 2022 - 19:45

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışının 103'ncü yıl dönümü ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Yahya Kaptan Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde bir kutlama programı Programa Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, , İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Gençlik ve Spor İl müdürü İbrahim Aktürk, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.


 

" TÜRKİYE’NİN UMUDU GENÇLERDEDİR"
Programda bir konuşna gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk "Cumhuriyetin yüzüncü yılına doğru her zamankinden daha güçlü bir yol alıyoruz" diyerek şunları söyledi: "Ortaya konan çalışmaları müreffeh ile takip ediyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki hayal ettiğimiz Türkiye'nin ümidi gençlerdedir. Gençlerin sporda eğitim kültür ve teknolojide desteklenmesi onlara olan ümidin bir göstergesidir. Kendisini böylesine erdemli bir geleceğe hazırlayan gençlerimizin söyleyecek sözü ve dur diyecek cesareti olduğunu düşünüyorum. 19 Mayıs'ı anmaktan ziyade bu ruhun yaşatılmasını önemsiyoruz. Niceliği değil niteliği yücelten maziyi ati ile buluşturacak gençlik bu milletin ümididir. Bakanlığımız düzenlediği faaliyetlerle ilimizde yapmış olduğu yatırımlarla ve her ilimize özgün gerçekleştirmek istediği gençlik politikaları ile gençlerimizin yanında olmaya kararlılıkla devam etmektedir. 15-21 Mayıs haftası tüm ülkede gençlik haftası kutlanıyor. Bizlerde bu hafta nedeniyle düzenlemiş olduğumuz sportif ve sanatsal faaliyetler ile bu haftayı gençler ile birlikte coşku ile yaşatıyoruz. 19 Mayıs coşkusunu ve ruhunu daima yaşatacak ve gelecek 19 Mayıs'larda yine hep birlikte olmayı ümit ediyoruz. "

ÖĞRENCİLERDEN GÖSTERİ
Şiir resim ve kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilere Vali Seddar Yavuz ödüllerini takdim ederken ikinci olan öğrencilere Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik verdi. Yarışmalarda üçüncü olan öğrencilere ise ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın verdi. Ödül töreninin ardından Kocaeli Anadolu Lisesi öğrencilerinin günün anlam ve önemine dair düzenlediği gösteri ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x