SMA değil Barkın kazandı

SMA değil Barkın kazandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Barış Kaplan ile bir bankada çalışan Havva Kaplan’ın, SMA Tip 1 hastası olan 4 yaşındaki çocukları Barkın’ın tedavisi için “SMA değil Barkın kazansın” sloganıyla başlatılan kampanya mutlu bir şekilde noktalandı. Tüm Kocaeli’nin Barkın için kenetlendiği kampanya kapsamında, Barkın’ın tedavisi için gerek duyulan para sonunda toplandı.

Editor: Haber Editörü
09 Kasım 2022 - 14:44

Müjdeli haberi İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol paylaştı. İzmit’in sevdiği, saydığı ve değer verdiği İzmit Beyefendisi Hüseyin Erol, “SMA hastası evladımız Barkın’ın tedavisi için gerekli olan 1.820.000 Dolar paranın tamamı toplanmış bulunmaktadır. SMA değil, barkın kazanmıştır. 1 TL’den başlayarak bütçesi oranında bağış yapan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah herkesten razı olsun” diyerek sevincini Kocaeli halkıyla paylaştı.


SMA hastası Barkın’ın, Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru babası Barış Kaplan ile İzmit Kent Konseyi Merkez ofisinde bir araya gelen Hüseyin Erol, kampanyanın güzel bir şekilde noktalanmasının haklı gururunu yaşadı. Erol, kampanyaya destek olan tüm Kocaeli halkına yürekten teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x