Sezer, depremzedeler için yapılan çalışmaları anlattı

Sezer, depremzedeler için yapılan çalışmaları anlattı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına katılarak, Gölcük Belediyesi’nin Hatay’da yaptığı çalışmaları anlattı

Editor: Haber Editörü
14 Mart 2023 - 14:11

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Vali Yardımcısı Gölcük Kaymakam Vekili Ali Ada başkanlığında yapılan Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına katıldı. Başkan Sezer toplantıda, depremzede vatandaşlara destek olmak amacıyla kurulan sistem, yazılım ve sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı.

BİLGİ VERDİ
Başkan Sezer ayrıca, deprem bölgesindeki son durum ile Gölcük Belediyesi’nin Defne’de yaptığı çalışmalar ve Hatay’ın tüm ilçelerinde koordine ettiği; ilaçlama, kireçleme, dezenfeksiyon çalışmaları, kemirgen, larva mücadelesi gibi çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Büyükgöz: “Devletimiz tüm kurumlarıyla titiz bir çalışma yürütüyor”
Başkan Büyükgöz: “Devletimiz tüm kurumlarıyla titiz bir...
Kinyas Bakar ve Ekibi Ankara’daki Büyük Buluşmada Yerini Aldı
Kinyas Bakar ve Ekibi Ankara’daki Büyük Buluşmada Yerini Aldı