Sezer: Ben de potansiyel başkan aday adayıyım

Sezer: Ben de potansiyel başkan aday adayıyım

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yerel seçimler öncesinde kendisinin de potansiyel belediye başkan aday adayı olduğunu söyledi

Editor: Haber Editörü
18 Eylül 2023 - 13:32

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Büyük Doğu ve Necip Fazıl Kısa kürek Sempozyumu öncesinde merak edilen soruları da cevapladı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen'in de belediye başkan aday adaylığı istifa etmesiyle ilgili sorulara cevap veren başkan Sezer, şunları söyledi: " İlçe Başkanımız la 4 yıl beraber çalıştık, güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. İlçe başkanımızın belediye başkan aday adayı olması son derece doğaldır. Bana da kendisi aday adayı olacağını söyledi, bende olgunlukla karşıladım. Göreve geldiğimizden bugüne kadar zaman çok çabuk geçti. . Kamuoyu ve yerel yönetimler ilgili kitapçığımız vardı. Orada da yazdığı gibi tek günümüzü bile boş geçirmedik. Ancak süreç başlamadığı için konuşmak için çok erken. Mevcut belediye başkanı da şuanki süreçte potansiyel adaydır. Mevcut belediye başkanı olarak bende şuan için belediye başkan aday adayıyım."


TEŞKİLATLA ARAMDA SORUN YOK
Aralarında teşkilatlanma ilgili herhangi bir sorun olup olmadığı sorular üzerine Sezer," Benim teşkilatlanla aram iyi ama herkes herkesle can ciğer olacak diye bir şey yok. Anketler iyi olurken bunu ben iyi sahaya çıktığımızda her gün en az 2-3 bin kişiyle oluyoruz. O desteği aldığımızın çoğunluğu zaten bizim partilimiz. Yekun olarak teşkilatlanma ilgili benim sonucum pozitif hem de çok pozitif" dedi.

İYİ BİR ŞEY OLDUĞUNDA VATANDAŞ DESTEKLİYOR
Gölcük'teki kentsel dönüşüm programına katılan ve bakanın kendisinden övgüyle bahsedilmesinin sorulması üzerine Balkan Sezer, "Gölcük'te şuan yapılan kentsel dönüşümü devletimizle birlikte yapıyoruz. Yoksa kentsel dönüşüm projesi zarar eden bir proje. Burada bu kentsel dönüşümü merkezde ve Maral depreminin ardından yapılmasının anlamı büyük. Üzülmeye gerek yok, Gölcük örneği var toparlanma gerçekleşiyor. İyi bir şey olduğunda vatandaş bunu destekliyor. İyi bir şey olduğunda siyasete bakılmadan destek veriyor. Biz sahada sürekli vatandaşla birlikteyiz. Her hafta en az iki kez Ankara'da gidiyorum. Gölcük önümüzdeki günlerde 53 dönümlük yeşil alana kavuşacak. Kentsel dönüşümden daha fazla memnuniyet getireceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Darıca Farabi'de koyulan yanlış teşhis hayatını altüst etti!
Darıca Farabi'de koyulan yanlış teşhis hayatını altüst etti!
YRP Kocaeli'nde Mehmet Aşıla rahatsızlığı!
YRP Kocaeli'nde Mehmet Aşıla rahatsızlığı!