“Sevgili Yönetmenim” tiyatro severlerden tam not aldı

“Sevgili Yönetmenim” tiyatro severlerden tam not aldı

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinden Nurdoğan Tuncel, “Sevgili Yönetmenim” tiyatro ekibinde ki başarılı performansıyla taktir topluyor.

Editor: Haber Editörü
11 Ocak 2022 - 11:09

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinden Nurdoğan Tuncel, belediye bünyesinde başarıyla görevine devam ederken, sanat dünyasında yoluna emin adımlarla devam ediyor. Son olarak Payitaht Abdülhamit’in Emniyet Amiri rolünü başarıyla canlandıran Nurdoğan Tuncel Hiperaktif Tiyatro Ekibinin oynadığı Hasan Yasal’in yazdığı ve yönettiği "Sevgili Yönetmenim" adli oyuna Tramvayci karakteri ile dahil oldu.

 

TUNCEL YENİ PROJEYE KATILDI
Payitaht Abdülhamid dizisindeki emniyet amiri rolünden sonra oyunculuk kariyerine usta yönetmen ve oyuncu Kemal Başar’dan aldığı eğitim ile devam eden Tuncel, Marmara Spina Bifida Engelliler Derneği’nin sponsorluğunda kurulan Hiperaktif Tiyatro Ekibinin kadrosuna dahil oldu.

 


“SEVGİLİ YÖNETMENİM” TURNEYE ÇIKIYOR
Tranmvayci karakterine canlandıran Nurdoğan Tuncel, “Sevgili Yönetmenim” tiyatro gösterisi ile Gölcük Kervansaray Merkezi’nde sergiledikleri oyunla seyirciyi tam not aldı.  Sevgili Yönetmenim tiyatro oyunu Gölcük’ten sonra 13 Ocak’ta Bursa'da ve 16 Ocak’ta Balıkesir Ayvalık’ta seyirciyle buluşmak için turneye çıkıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x