Şerafettin Akdemir , Hemşerilerimizin Hem Gönüllerini Hem de...

Şerafettin Akdemir , Hemşerilerimizin Hem Gönüllerini Hem de Seçimi Kazanacağız!

Büyük Birlik Partisi Kocaeli Teşkilatı’nın 1. sıra milletvekili adayı oldu.

Editor: Haber Editörü
25 Nisan 2023 - 13:25

 Kocaeli’nin Batı yakasında Gebze-Darıca, Çayırova ve Dilovası, ayrıca İzmit ve Karamürsel çevrelerince tanınan ismi, başarılı iş adamı ve girişimci Şerafettin Akdemir’in Kocaeli’nden milletvekili adaylığı bölgede takdirle karşılandı.


BBP Gebze İlçe Başkanı görevini yürüttüğü zaman, bölge insanı ile sıcak diyalog geliştiren ve yaptığı sosyal ve siyasal çalışmalarla adından söz ettiren Başkan Şerafettin Akdemir, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Desteci ve Kocaeli İl Teşkilatının onayı ile Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü ’nün BBP Genel Merkezi’nden paylaştığı açıklamalar sonucu 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Milletvekili seçimlerinde 1.sıra Milletvekili adayı oldu.


Şerafettin Akdemir, “BBP olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz, ama milletvekili seçimlerinde ittifak içinde kendi amblemimiz ve kendi adayımızla seçimlere gidiyoruz. Kocaeli halkına hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimlerde BBP olarak baraj sorunumuz da olmadığı için halkımızın da teveccühü olan oylarıyla milletvekili seçileceğimize inanıyorum” dedi. Ve sözlerine ekledi, bu uğurda bizler Kocaeli’mize en güzel en hızlı hizmeti sunmak adına Şehit Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu çizgisinden ayrılmayacağız. “Bizler bu milletin öz evlatlarıyız, çokluk içinde Birlik Siyaseti, baskıcı bir iktidar aracı olarak değil; teklif ve izah edici bir ikna aracı olarak görüyoruz. Bu doğrultuda, Türk Milleti’nin çıkarlarını korumak adına ‘Çokluk içinde birlik’ prensibi mucibince, her türlü siyasi görüş ve kavrayış biçimini meşru ve makul kabul ediyoruz” diyerek sözlerini noktalandırdı.


Kapı, kapı çalışmalarına devam eden BBP Milletvekili adayı Şerafettin Akdemir, “İlçe Başkanlığımızın öncülüğünde günlük 5000 kişiye sıcak çorba hizmeti sunacak olan Alperen Çorba Evinin faaliyete girmesini geciktirmeyeceğiz, tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun ”dedi.


“Genel başkanımızın takdiriyle inşallah Kocaeli’nden Büyük Birlik Partisi birinci sıra olarak şahsım , ikinci sıra Gökhan Aladağ, üçüncü sıra Selim Öztürk ile milletimizi temsil etmeye aday olduk. Zaten diğer sıralar aynı duruyor.” İnşallah Rabbim bizi utandırmaz diyerek ekledi, “Sizlerin desteğiyle baraj sorunumuz olmadan ilk defa kendi ad ve amblemimizle girdiğimiz bu seçimde İnşallah Allah bizi zaferlerle müjdeler. Desteğinizi bizden esirgemeyin, unutmayın “Kocaeli için biz varız” diye kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x