Şayir’in hızına yetişilemiyor, bir Ankara’da bir...

Şayir'in hızına yetişilemiyor, bir Ankara'da bir Dilovası'nda!

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir İlçede aynı günde hem programlara katılıyor, hem ise gün ortasında Ankara’da temalarda bulunuyor.

Editor: Haber Editörü
05 Ekim 2023 - 14:05 - Güncelleme: 05 Ekim 2023 - 14:07

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir sahadaki çalışmalarında vites yükselmeye devam ediyor. Bir günde İlçede çok sayıda program yapan başkan Şayir aynı günde de Ankara’da ziyaretler gerçekleştiriyor.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE MESAİYE BAŞLIYOR!

Göreve geldiği günden itibaren Dilovası İlçesi’nin kalkınmasında gece gündüz demeden çalışmalar yapan belediye başkan Hamza Şayir dur durak bilmiyor. Şayir’in sabahın erken saatlerinde başlayan mesaisi İlçede düzenlenen programların ardından Ankara’daki temaslarıyla devam ediyor.

ANKARA, DİLOVASI ARASI MEKİK DOKUYOR!

Önceki gün ise yine Dilovası’nda bir dizi etkinliklere katılan başkan Şayir gün ortasında soluğu Ankara’da aldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a ziyaret gerçekleştiren Şayir bakan Tunç’a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sonra tekrar Dilovası’na dönen Şayir bölgede gece yarısına kadar çalışmalarına devam etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x