Sapanca Bungalov ev; Sapanca Kurtköy Park Bungalov Evleri

Sapanca Bungalov ev; Sapanca Kurtköy Park Bungalov Evleri

Hemen yanı başımızda yer alan Sapanca bungalov evlerde huzurun tanımını yeniden keşfedebilirsiniz. Hepsi göl manzaralı Sapanca bungalov evlerde dilerseniz ailenizle dilerseniz de arkadaşlarınızla unutulmaz anlar yaşamak için adresiniz; Sapanca Kurtköy Park Bungalov Evleri

Editor: Haber Editörü
08 Ekim 2021 - 12:27

Sapanca Bungalov evlerinde manzarayla birlikte kendinizi sessizlik ve sakinlik içerisinde bulacaksınız. Sapanca Kurtköy’de konuklarını ağırlamaya başlayan Sapanca Gölü’ne sıfır bungalovlarda sakinliğin ve sessizliğin tadını unutamayacaksınız. Tümü Sapanca Gölü manzaralı odalarda yeşille buluşurken, dalgaların sesiyle huzuru dinlemenin keyfini çıkarmak istiyorsanız adresiniz; Kurtköy Park Bungalov Evleri… 30 dönüm arazi üzerine kurulan Kurtköy Park Bungalov Evleri’nde 4 kişiye kadar kalabiliyorsunuz. Standart Göl Manzaralı odalarda 2 kişi, Göl Manzaralı Büyük Bungalov Evlerinde ise 4 kişi anda ailenizle unutulmaz günler yaşayabilirsiniz.

KENDİNE ÖZEL İSKELE
14 adet bungalovun bulunduğu Kurtköy Park Bungalov Evleri’nin tamamı Sapanca Gölü manzaralı… Yan tarafında otopark, çocuk oyun parkı, kendisine özel iskele ve kafenin de bulunduğu Kurtköy Park Bungalov Evleri, size unuttuğunuz huzuru yeniden vermeyi vaat ediyor. Göl Manzaralı Büyük Bungalov Evleri’ndeki mutfakta dilerseniz kendi yemeğinizi kendiniz yapabilir, isterseniz de yeni lezzetlerle güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sapanca Bungalov evlerde konforsuzun yaşamın huzurla buluştuğuna şahit olabilirsiniz.

NE YAPMAK İSTEDİĞİNİZ SİZE KALMIŞ
Dilerseniz akşam saatlerinde yakılan mangalda dışarıdan getirebileceğiniz etlerle mangal yapabilir, ailenizle keyifli saatler geçirebilirsiniz. Dilerseniz de hemen kalacağınız bungalovun önünde yakılan ateşte de romantik dakikalar yaşayabilirsiniz. Kurtköy Park Bungalov Evleri’nde serpme kahvaltınız odanıza kadar geliyor. Dilerseniz göl manzarasına karşı kahvaltınızı yaparak manzaranın tadını çıkarırken, kahvenizi yudumlayarak da sessizliği dinleyebilirsiniz.

Kurtköy Park Bungalov Evleri adres;
Sapanca Yavuz Selim Mahallesi Portakal Çiçeği Sokak No;10

Kurtköy Park Bungalov Evleri adres;
İletişim; 0546 141 54 54

0546 140 54 54

Kurtköy Park Bungalov Evler Web Sitesi;

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x