Sancaklı, TFF başkanı mı olacak?

Sancaklı, TFF başkanı mı olacak?

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, canlı yayında “Federasyon başkanı olacak mısınız?” sorusunu yanıtladı. Kamuoyunun bunu istediğini söyleyen Sancaklı, “Devlet Bey ne derse onu yaparım” diye konuştu.

Editor: Haber Editörü
20 Ocak 2021 - 16:04

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Haber Global canlı yayınında soruları yanıtladı. Türk futbolunun 30 yıldır çok kötü yönetildiğini söyleyen Sancaklı, “Kulüpler tam batacak gibi oluyor. Hükümet bir şekilde batırmıyor” dedi. Sancaklı, “En son 2009’da yapılan bir şeydi. Şu an Türk futbolu kurtarılacak gibi değil. Süper Lig’de bütün kulüplerin borcu toplam 18 milyar TL. 4 büyük kulübün faiz borcu yıllık 3 milyar TL. Devenin sadece burnunu düzeltmeye çalışırsanız sorun çözülecek mi? Bankalar para verdi ne oldu, düzeldi mi? Hayır.”


TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI OLACAK MI?
Kamuoyunun TFF başkanı olmasını isteğini belirten Sancaklı, “Kamuoyu duruşu istiyor. Taraftar Saffet Sancaklı’nın duruşunu istiyor. Milletvekili olmasam,  başkan olmak isterim. Devlet Bey bana ne derse yaparım, der mi demez mi bilemem” diye konuştu.

BAKAN OLMAK İSTİYOR MU?
Sancaklı, ‘Gençlik ve Spor Bakanı olur musunuz?’ sorusunu şöyle yanıtladı: “Bakan olabilmem için önce partimin iktidarda ve parti liderimizin de beni bakan olarak ataması gerekiyor. Bakan olmak tabii ki isterim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x