Sağlıkçılar Kocaeli’nde dernek kuruyor!

Sağlıkçılar Kocaeli'nde dernek kuruyor!

Kocaeli’de görev yapan sağlık çalışanları zor günler geçirilen bu günlerde yeni bir oluşum ile Kocaeli’den Türkiye ye örnek olacak gönüllü yapı ile dernekleşiyor.

Editor: Haber Editörü
12 Ocak 2021 - 12:36

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği (SAĞLIKÇA) geliyor. Kocaeli’de sağlık sektörüne can vermeye çalışan Hemşire, Sağlık Memuru, Ebe, Laborant, Radyoloji teknikeri, Acil tıp teknikeri, Tıbbi sekreter, Anestezi teknikeri, Eczacı, Fizyoterapist, Doktor, Diş hekimi, gibi sağlık kurumlarının yapı taşları olan, diploması ile bunu belgeleyen herkesi üyesi yapmayı planlıyor.

KOÜ’DEN BAŞLIYOR
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesinde görev yapan Adem Yaman’ın başkanlığında oluşturduğu ekip ile, yenilikçi, çağın ihtiyaçlarına hitaben farklı projelerle şehrimizde farkındalık oluşturmayı ve SAĞLIKÇA adıyla bu sektöre gönül vermiş değerli meslektaşlarına dikkat çektirmeyi amaçlıyor.

“KİMSEYLE KAVGA ETMEDEN”
Kocaeli’de Sağlık sektörüne hizmet veren tüm kuruluşların yüksek bir destek ve meslektaşlarının yüksek istekleri nedeniyle böyle bir yola girdiklerini açıklayan Başkan Adem Yaman, “Biz hiçbir kimse ile kavga etmeden, bildiğimiz doğrular ve mesleğimizin etiği doğrultusunda bu mesleğin onurunu ve saygınlığını yaşatmak ve yükseltmek istiyoruz. Artık yeni nesil bir oluşuma ihtiyacımız var. O yeni nesil oluşum; kargaşaya, kavgaya, korkuya, ayrıştırıcılığa değil. Birlikteliğe, beraberliğe, sevgiye ve kardeşliğe yakın duran bir oluşum olacaktır” dedi.

Başkan Adem YAMAN tüm meslektaşlarını Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği’ne (SAĞLIKÇA) üye olmaya davet ederken yeni proje ve hedeflerini yakın zamanda yapmayı planladıkları bir basın açıklaması ile duyuracaklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x