Rekabet Kurulundan Sahibinden’e soruşturma

Rekabet Kurulundan Sahibinden'e soruşturma

Rekabet Kurulu, Sahibinden.com adlı emlak ve vasıta satış/kiralama hizmeti veren internet sitesine soruşturma açılmasına karar verdi.

Editor: Haber Editörü
27 Temmuz 2022 - 11:48

Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. AŞ’nin emlak ve vasıta satış/kiralama hizmetlerine yönelik çevrim içi platform hizmeti pazarlarında sahip olduğu hâkim durumunu “aşırı fiyat uygulamak suretiyle kötüye kullandığı iddiası” ile 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesini ihlal ettiği iddiası üzerine yürütülen önaraştırma Rekabet Kurulu tarafından karara bağlandı.

Önaraştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 30.06.2022 tarihli toplantısında müzakere eden Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına, 22-29/469-M sayı ile karar verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ramazan Ömeroğlu Ankara’dan müjdeyi verdi!
Ramazan Ömeroğlu Ankara’dan müjdeyi verdi!
Kimyasal Lojistikte 20 yıllık güven ve uzmanlık!
Kimyasal Lojistikte 20 yıllık güven ve uzmanlık!