Refah hem iktidarı hem muhalefeti eleştirdi!

Refah hem iktidarı hem muhalefeti eleştirdi!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, haftalık yönetim kurulu toplantısında açıklamada bulundu.

Editor: Haber Editörü
11 Ekim 2022 - 14:25

 Gündeme dair açıklamalar yapan Kılıç, hem iktidarı hem muhalefeti eleştirdi. Kılıç, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dünyada ve Türkiye’de ekonomik kriz var. Ülkemizde İnsanlar zor durumda, esnaf perişan, çiftçi perişan, memurlar, işçiler, emekliler perişan, vatandaş faturasını bile ödeyemiyor. Lakin hükümet bu durumu görmezden geliyor ve böyle diyen halka “şükürsüzlük var, biraz halinize şükredin” diyor. Sayın Cumhurbaşkanı “Utanmadan sıkılmadan işsizlik var diyorsunuz. Ne işsizliği ya!iş isteyene iş çok bu memlekette” Bizde diyoruz ki;“Resmi veriler tersini söylüyor. 455 işçi alacam diye Kamu kurumlarını için ilana çıktılar. 113.812 vatandaş başvurdu. Hani işsizlik yok tu?Şanlıurfa’da bir kamu kurumu 60 tane temizlik işçisi alacak, 53.000 kişi başvuru yaptı.”

TÜRKİYE’NİN RESMİNİ ÇİZELİM

Türkiye’nin bir açıdan resmini çizelim isterseniz: AKP iktidarında özel sektörün borcu 88 Milyar liradan 5 Trilyon liraya çıkmıştır. 60 misli artmış olduğunu göreceksiniz.

AKP iktidarında çiftçinin bankaya borcu 2.5 Milyar liradan 200 Milyar liraya çıkmıştır. 80 misli artmıştır. Bugün 4 milyon Hektar tarım arazisi bankalara ipotekli olduğunu göreceksiniz. AKP iktidarında 5.5 milyon vatandaşın icra takibinde olduğunu göreceksiniz.

Türkiye’deki işsizlerin Yunanistan’ın nüfusu kadar olduğunu göreceksin. 10 Milyon işsiz

4 gençten biri işsiz bu ülkede. Tarafsız bakmasını bilene çok şeyler gözüküyor.

Dış politikada; Şu anda Yunanistan ile bir kriz yaşanıyor. Midilli ve Sisam adalarına asker yığıyor yığınak yapıyor. Amerika’nın Dedeağaç’a getirdiği zıhlı araçların bu adalara intikali ihalar ile tespit edildi. Amerika ve Yunanistan’ın bir operasyon olduğu tespit edildi. Biz diyoruz ki; ne gizlisi saklısı adamlar göz göre göre 20 seneden beri açıkça yapıyorlar. Ama siz seyrediyorsunuz. Kınıyor ve nota veriyorsunuz. Şimdi BM’ye müracaat ettiniz. Nato’ya müracaat etmediniz 20 senedir neredesiniz? Diplomatik hamleleri yapın olmazsa şımarık Yunanistan’ın arkasında olan ABD incirlik üssünü kapatın. Malatya’da bulunan İsrail’i koruyan Kürecik Radar Üssünü kapatın.

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Muhalefete de yüklenen Kılıç, “Masa başındakilerin de birbirine diyet borçları var. Oysa bizim millete hizmet borcumuz var. Bunların içinde; İstanbul sözleşmesi hayranları ile dolu. İçerisinde LGBT savunucularını  barındırıyor. Ecdadımıza dil uzatmayı marifet sayanları barındırıyorlar. Din dersi zorunlu ders olmaktan çıkarılsın diyenleri barındırıyorlar. İktidara gelmeleri halinde ilk çıkaracakları 3 yasadan bir tanesi “İstanbul sözleşmesi”ni tekrardan geri getirmek. Biz Milli Görüş’ün yegâne temsilcisi Yeniden Refah Partisi olarak iktidara geldiğimizde İstanbul sözleşmesini ve 6284 sayılı yasayı çöpe atıp bize uygun, milletin kabul edeceği bir yasa çıkaracağız.  Tarımda, sanayide, dış politikada olan tüm problemleri çözecek tek alternatif Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde Yeniden refah partisidir. Tüm sıkıntıları biliyoruz. Biz ilçemizi, Türkiye’mizi, Dünyayı tanıyoruz ve çözüm konusunda da her konu için bilimsel veri ve önerilerimiz mevcuttur. İlk Genel seçimde de Halkın Teveccühü, Allah’ın izniyle iktidara geldiğimizde tüm dünya görecektir. Artık Türkiye’nin ve tüm dünya  mazlumlarının bir savunucusu ve çözümcüsü vardır diye.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x