Prof. Dr. Hacı Ali Mantar başkan seçildi!

Prof. Dr. Hacı Ali Mantar başkan seçildi!

Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı yeni başkanını belirledi. Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN, görevini GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR'a devretti.

Editor: Haber Editörü
03 Nisan 2023 - 12:56

Mütevelli Heyeti Toplantısı Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) kampüsünde gerçekleştirildi. GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Kocaeli Milletvekili Fikri IŞIK, Gebze Kaymakamı Ali ÖZYİĞİT, Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa GÜLER, Gebze Belediye Başkanı Zinnur BÜYÜKGÖZ, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN, mütevelli heyeti üyeleri ve akademisyenler katıldı.

Toplantı kayıt, katılım listesinin imzalanması, İstiklal Marşı’nın okunması, saygı duruşu ve Yunus ÇİFTÇİ, Prof. Dr. Hakan KARATAŞ ve Prof. Dr. Abdurrahman AKYOL tarafından başkanlık divanı oluşturulması ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. MANTAR, konuşmasında kampüs içerisinde planlanan 110 yataklı yurdun ihale sürecinin tamamlandığını ve inşaatın başlayacağını söyledi. GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR'ın konuşmasının ardından Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN Vakfın faaliyet raporlarını aktardı.

GÖRGÜN, konuşmasında Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı görevine GTÜ Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR'ı önerdi. Konuşmaların ardından, genel kurulun oluşturulmasına geçildi ve Mütevelli Heyeti Yönetimi Başkan ve üyeleri seçildi. Mütevelli Heyeti Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hacı Ali MANTAR seçilirken, Yönetim Kurulu Üyeliğine Celal KAYA, Ayhan ZEYTİNOĞLU ve Adem CEYLAN seçildi. Yedek üyeliğe; Şenol TELLİ, Bayram İlhan KARAKÖSE, Bahadır TUNABOYLU seçildi. Denetleme Kurulu Başkanı Fethi HİNGİNAR seçildi ve üyeler Ali KESKİN, Şevki DEMİRCİ olarak belirlendi. Yedek listeye Şükrü KARABACAK, Ali TOLTAR ve Ali ATA seçildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x