Parasını aldılar, hizmet vermediler!

Parasını aldılar, hizmet vermediler!

Gebze’de bulunan Özel Yüzyıl Hastanesi parasını aldığı halde vatandaşa hizmet vermedi. Ücreti dahi geri iade etme tenezzülünde bulunmayan hastaneye yönelik tepki gecikmedi.

Editor: Haber Editörü
09 Haziran 2022 - 18:03 - Güncelleme: 09 Haziran 2022 - 18:11

Geçtiğimiz günlerde yeni doğan bir bebeğin ölümüne sebebiyet verdiği iddiasıyla gündeme gelen Gebze’deki Özel Yüzyıl Hastanesi bu kez de aldığı ücretin karşılığında vatandaşa hizmet vermediği için şikâyet edildi.

Gebze Özel Yüzyıl Hastanesinde 8 Nisan’da doğum yapan bir vatandaş ücretini aldıkları halde dünyaya gelen bebeği için oda süslemesi ile fotoğraf çekiminin yapılmadığını söyledi.

Para iadesi bile yapılmadığını söyleyen Tuba adındaki Gebzeli vatandaş başından geçenleri şikayetvar.com üzerinden paylaşarak,”8 Nisan da bu hastanede sadece kasılma ile acil sezaryen alındım ve akciğer geliştirici iğne vurulmadan ve kızım doğduktan hemen sonra ilk küveze alındı dendi. Sonra da sabah yoğun bakıma alındığı dendi. Solunuma bağlanmış acil kızım.24 gün yoğun bakımda kalıp 2 defa kalbi durdu. Bu süreç içerisinde doğum ücreti 5250 TL olarak tam paket aldım. Âmâ cumartesi olduğu için oda süsleme yapılmadı. Kızım yoğun bakım da olduğu için fotoğraf çekimi de yapılmadı. Çıkınca yapılır dendi ama gene yapılmadı. Ücreti de iade etmediler. Çok pişmanım bu hastane de doğum yaptığıma ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x