Özlem Kozankurt Binali Yıldırım’ı sanayicilerle buluşturdu!

Özlem Kozankurt Binali Yıldırım'ı sanayicilerle buluşturdu!

Gebze’nin ödüllü sanayi kuruluşu Pimtaş Plastik A.Ş'nin Arge Müdürü Özlem Kozankurt Türkiye’nin son Başbakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile bölge sanayicilerini bir araya getirdi.

Editor: Haber Editörü
20 Şubat 2021 - 13:41 - Güncelleme: 20 Şubat 2021 - 14:07

Pimtaş Plastik A.Ş. Arge Müdürü Özlem Kozankurt'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa bölge sanayicileri yoğun ilgi gösterdi. Pandemi kurallarına uygun gerçekleştirilen programda Yıldırım, bölge sanayicilerinin sorunlarını dinledi. Program boyunca Binalı Yıldırım ve Kozankurt'un yakınlığı dikkatlerden kaçmadı.

Sanayiciliğin, üretmenin zor iş olduğunu dile getirerek, üretimin verdiği hazzın hiçbir yerde bulunamayacağını söyleyen Yıldırım, her türlü zorluğa rağmen Türkiye'de sanayicilerin hala eleman ihtiyacı olduğunu belirterek, "Üretmeye devam ediyorsunuz bu da çok güzel bir şey. Sorunu olmayan kimse yok. Sorunlar olacak, sorunlar olunca daha dinamik ve mücadele gücümüz olur. Herkesi dinledim, ortak fikir, herkes daha iyisini, daha fazlasını yapmak istiyor, daha çok insana iş vermek istiyor" diye konuştu.
Programa, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, ilçe kaymakamları, oda başkanları, sanayiciler ve ilgililer katıldı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x